Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Emil Tedeschi neće financirati kampanju Rajka Ostojića

Posljednjih su se dana pojavila nagađanja da bi Tedeschi mogao pomoći Ostojiću s obzirom na to da su kumovi
21. veljače 2013. u 12:02 3 komentara 7 prikaza
'03.03.2011. Zagreb - Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic grupe. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'

Atlantic Grupa ne prakticira financiranje političkih stranaka ili pojedinačnih kandidata na izborima, bilo na lokalnoj ili nacionalnoj razini. Kompanija nikad nije sudjelovala u političkim procesima kao financijer ili sponzor u bilo kojoj od zemalja u kojima posluje i nemamo nakanu mijenjati takvu praksu, piše u odgovoru kompanije Poslovnom dnevniku nakon što su se pojavile špekulacije da bi Tedeschijeva kompanija mogla financijski pomagati kampanju Rajka Ostojića za gradonačelnika Zagreba.

Posljednjih se dana, naime, nagađa da bi Tedeschi mogao pomoći Ostojiću s obzirom na to da su kumovi.

>>Bandić trčao sa studentima, Ostojić čekao na cilju

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
 • -obrisani-:

  neće ga financirati jer je to novac bačen u vjetar. Ostojić ima šanse protiv Banderasa kao zagrebački Dinamo da prođe skupinu Lige prvaka. Miki svi smo za te !!!

 • Avatar Axel
  Axel:

  Pa lakse je biti gradonacelnik sa onolikim proracunom NEGO MINISTAR ZDRAVSTVA, GDJE SE REFORME MORAJU PROVESTI !!! SDP je Zagreb uveo u enormne dugove postavivsi drugove...sada bi ponovo!

 • -obrisani-:

  Ako ne vjerujete premijeru i njegovoj vladi, onda ne vjerujte ovom poštenom obogaćenom Tedeschiju. Rajku Ostojiću nije važno tko će financirati i tko financira na našu žalost kampanju. Nije bio sposoban boriti se za zdravlje pacijenta kao što se bori ... prikaži još!ri za gradonačelničko mjesto. Nezaustavljive nagone ima. Zašto ti nagoni nisu prisutni kod otkrivenih afera iz zdravstva. Tko će od prozvanih i neprozvanih aferaša financirati i tko financira kampanju. Siguran je u namještenu pobjedu, jer udaljivši protivnike uz pomoć ucjena premijera već se vidi u gradonačelničkoj fotelji. Sve je u njihovim glavama, te pravda ni u jednom slučaju ama baš nigdje ne će biti zadovoljena. Svojim istupima u slućaju Nora sa svojhom desnom rukom iz HZZO-a misli da je nešto pozitivno zaslužio. Što kaže na objavljeni slučaj na HRT-u Hrvatska uživo. Imali riječi utjehe i pomoći nesretnoj djevojci i njenoj obitelji. Za taj slučaj ga nije briga. Tko je iz HZZO-a i iz Centra socijale nešto ljudsko pružio. Pitajte obitelj djevojke Snježane, kojoj smo se prije nekoliko godina divili na njenoj upornosti kod pobjede tumora na mozgu. O takvim slučajevima ih nije briga.