Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacili špekulacije
Povratak na članak

Emil Tedeschi neće financirati kampanju Rajka Ostojića

Posljednjih su se dana pojavila nagađanja da bi Tedeschi mogao pomoći Ostojiću s obzirom na to da su kumovi

Komentari 3

OB
-obrisani-
12:20 21.02.2013.

neće ga financirati jer je to novac bačen u vjetar. Ostojić ima šanse protiv Banderasa kao zagrebački Dinamo da prođe skupinu Lige prvaka. Miki svi smo za te !!!

VL
Avatar Axel
Axel
12:33 21.02.2013.

Pa lakse je biti gradonacelnik sa onolikim proracunom NEGO MINISTAR ZDRAVSTVA, GDJE SE REFORME MORAJU PROVESTI !!! SDP je Zagreb uveo u enormne dugove postavivsi drugove...sada bi ponovo!

VL
OB
-obrisani-
13:06 21.02.2013.

Ako ne vjerujete premijeru i njegovoj vladi, onda ne vjerujte ovom poštenom obogaćenom Tedeschiju. Rajku Ostojiću nije važno tko će financirati i tko financira na našu žalost kampanju. Nije bio sposoban boriti se za zdravlje pacijenta kao što se boriri za gradonačelničko mjesto. Nezaustavljive nagone ima. Zašto ti nagoni nisu prisutni kod otkrivenih afera iz zdravstva. Tko će od prozvanih i neprozvanih aferaša financirati i tko financira kampanju. Siguran je u namještenu pobjedu, jer udaljivši protivnike uz pomoć ucjena premijera već se vidi u gradonačelničkoj fotelji. Sve je u njihovim glavama, te pravda ni u jednom slučaju ama baš nigdje ne će biti zadovoljena. Svojim istupima u slućaju Nora sa svojhom desnom rukom iz HZZO-a misli da je nešto pozitivno zaslužio. Što kaže na objavljeni slučaj na HRT-u Hrvatska uživo. Imali riječi utjehe i pomoći nesretnoj djevojci i njenoj obitelji. Za taj slučaj ga nije briga. Tko je iz HZZO-a i iz Centra socijale nešto ljudsko pružio. Pitajte obitelj djevojke Snježane, kojoj smo se prije nekoliko godina divili na njenoj upornosti kod pobjede tumora na mozgu. O takvim slučajevima ih nije briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.