Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred noći

Eksplozija u Rijeci: Policija uhitila dvije osobe, pronašli još bombi

Rijeka: Eksplozija kod Tower centra, u tijeku je očevid i krim istraga
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/11
28.05.2023.
u 10:25

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u svezu s eksplozijom od 21. svibnja na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci. Očevid navedenih događaja je u tijeku, kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti.

Kako je izvijestila PU primorsko-goranska noćas 00,30 sati u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci došlo je do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

VEZANI ČLANCI:

Neposredno prije navedenog događaja, oko ponoći, policijski službenici Policijske uprave primorsko – goranske su ispred trgovačkog centra na području Kostrene zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su tamo ostavili eksplozivnu napravu. Navedene osobe su uhićene i privedene u policijsku postaju.

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u svezu s eksplozijom od 21. svibnja na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci. Očevid navedenih događaja je u tijeku, kao i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti.

O akciji policije oglasio se i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

"Čestitam policiji na profesionalnom i učinkovitom radu u otkrivanju i uhićenju osoba koje se dovode u vezu sa serijom postavljenih eksplozivnih naprava na području Rijeke. Njihova predanost u radu jamac je sigurnosti građana i zaštite javnog reda i mira", napisao je ministar na Twitteru.

Video: Teška nesreća na križanju Slavonske avenije i Ulice sv. Ivana, jedna osoba poginula

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar zoster1
zoster1
11:02 28.05.2023.

Imaju sreće što su u Hrvatskoj tak da neće biti nikakvih posljedica po njih osim,eventualno, sudske opomene ili zamolbe da to više ne rade.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:53 28.05.2023.

Se pet al bi ja rad spročital i kal im sljedi 15-ak let iza gitrih !!!

LJ
ljeto90
11:19 28.05.2023.

Zasto nema ime i. Prezime terorista da ne citam navada ja pojedinih odmah su im rusi krivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije