Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SREDIŠTU SPLITA

Eksplozija u ugostiteljskom objektu: Radnica teško opečena, dijete slomilo ruku

Eksplozija u Splitu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
07.12.2017.
u 21:03

Kako se navodi, eksplozija se dogodila u 17,10 sati.

Dvije osobe koje su ozlijeđene u eksploziji u četvrtak predvečer u ugostiteljskom objektu u Nigerovoj ulici u središtu Splita zadobile su teže tjelesne ozljede, izvijestila je večeras splitska policija.

Ozlijeđenoj zaposlenici utvrđene su opekline na obje ruke te je hospitalizirana u bolnici. Dijete je zadobilo prijelom ruke i pušteno je na kućnu njegu, priopćili su iz splitske policije.

Eksplozija u tom ugostiteljskom objektu u središtu Splita dogodila se u 17,10 sati. Lokalni mediji su izvijestili kako se pretpostavlja da je eksplodirala plinska boca, ali će se uzrok znati nakon obavljenog očevida.

Eksplozija u Splitu
1/5

Komentara 20

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
20:38 07.12.2017.

Jel to skladište Božićnih darova za potrebite nastradalo..mAjme

Avatar Papatest
Papatest
20:05 07.12.2017.

Što kaže ministar policije?Sva sreća da smo nabavili dva blindirana Mercedesa za takve slučajeve

FE
fefellerunt
22:13 07.12.2017.

Još jednom se vidi koliko se isplati davati milijarde eura za plaće i obrazovanje u Hrvatskoj , gdje se između ostalog uči da eksplodira plinska boca , dok oni neobrazovani su smatrali da do izgaranja dolazi zbog koncentracije plina (ua (u ovom slučaju propan butana) u zraku . S pbzirom da većinamomentatora navedneo u članku smatra točnim , neupitna je opravdanost gomile odlikaša u šklama i fakultetima, zahvaljujući takvom enormnom znanju koje je cijenjeno u ovoj državi znanja ne sumnjam da zajedno sa novinarom beru svaki mjesec preko 6000 kn plaće , znanje se ipak plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije