Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA NOĆ

Eksplozija probudila stanovnike Novog Zagreba: Stanari su izletjeli iz zgrade misleći da je potres

Zagreb: Eksplozija u zagrebačkom naselju Travno, oštećen kafić
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/9
15.09.2020.
u 07:19

Eksplozija se dogodila kod ugostiteljskog objekta, a u eksploziji, srećom, nije bilo ozlijeđenih

U 4.15 u Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu eksplodiralo je zasad nepoznato eksplozivno sredstvo, priopćila je zagrebačka policija.

Eksplozija se dogodila kod ugostiteljskog objekta, a u eksploziji, srećom, nije bilo ozlijeđenih. Zagrebačka policija tijekom dana trebala bi obaviti očevid kako bi ustanovila kako je došlo do eksplozije, što je točno eksplodiralo te je li riječ o eksploziji koja je podmetnuta.

Ako je riječ o podmetnutoj eksploziji, policija će tijekom kriminalističkog istraživanja pokušati otkriti tko je postavio i zbog  čega.

– Neki stanari izletjeli su iz zgrade misleći da je potres, dok drugi nisu ni čuli eksploziju – ispričala nam je čitateljica.

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
09:49 15.09.2020.

Pristojno bih zamolio zagrebačke kriminalce da se obračunavaju nečujno hladnim oružjem kako bi smanjili stres na ostatak populacije kojoj noć treba za odmor jer, vjerovali ili ne, još uvijek neki zarađuju kruh u znoju lica svoga

ST
starwars
08:06 15.09.2020.

Živim malo dalje. Kafić je nedavno otvoren, recimo godinu i pol. Uglavnom prazan. Ali ispred njega se parkiraju automobili kakvih inače u tom kvartu nema. Eto, ja sam već 50% ovog slučaja riješio, a sad da vidimo Božinovićeve inspektore.

SA
sani1
11:01 15.09.2020.

Zagreb - grad slučaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije