Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba ozlijeđena

Eksplozija probudila Vinkovčane: Oštećeno je više vozila, uništen je balkon...

Eksplozija u Vinkovcima
Foto: Branimir Bradarić
1/10
20.06.2019.
u 09:43

Jedna osoba je zatražila liječničku pomoć zbog porezotina

Noćas oko ponoći ispred stambene zgrade u Strossmayerovoj ulici 12 u Vinkovcima došlo do aktiviranja eksplozivne naprave. Od siline eksplozije oštećeno je više vozila, kao i samo pročelje zgrade. Čitatelj javlja da su popucali prozori, a uništen je balkon.

Nema poginulih ni teže ozlijeđenih, a jedna osoba je zatražila liječničku pomoć zbog porezotina, rekao nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Očevid traje nakon kojeg će se znati više informacija .

PU Vukovarsko-srijemska oglasila se priopćenjem za javnost u svezi eksplozije koja se noćas, oko ponoći, dogodila u Strossmayerovoj ulici u vinkovačkom naselju Lapovci. Kako navode iz policije eksplozija se dogodila na pročelju stambene zgrade, a od siline eksplozije oštećeno je više vozila, kao i samo pročelje zgrade.

Foto: Branimir Bradarić

- U događaju nitko nije smrtno strada, a jedna osoba je lakše ozlijeđena. U koordinaciji s državnim odvjetništvom u tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja - stoji u priopćenju PU.

Čitatelj javlja da su od siline eksplozije popucali prozori, probijena je ograda, uništen je balkon...  Policija je ogradila područje gdje se dogodila eksplozija.

Video: Zagreb: Eksplozija na tržnici u Gajnicama

Ključne riječi

Komentara 8

IG
Igi125
10:20 20.06.2019.

Ako se ne varam serija postavljanja eksplozivnih naprava pocela je sa jednom udrugom na Tresnjevci u Zagrebu, zatim je bilo Precko, Gajnice isto u Zagrebu i sad evo Vinkovci. Koliko sam pratio medije niti jedan od ovih prijasnjih slucajeva jos nije rijesen. Kad je eksplodirala naprava na pruzi preko puta Podsuseda i na autobusnoj stanici preko puta Gajnica interes je bio golem. Na televizijama su gostovali strucnjaci za sigurnost, nagadalo se tko bi to mogao napraviti, ciljevi ovakvih kaznenih dijela itd. Ubrzo je uhicen i osumnjicenik koji je osuden i na kraju osloboden. Sad se vec nanizalo par eksplozija i to sve na mjestima gdje zivi ili se krece veci broj ljudi tako da bi bilo dobro malo vise medijske paznje jer ovo spada pod terorizam.

Avatar navijač
navijač
08:47 20.06.2019.

I to malo jača, pritisak zraka se osjetio oko 200, metara od eksplozije unatoč ostalim zgradama koje su bile prepreka.

DU
Deleted user
11:26 20.06.2019.

Terorizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije