Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijekom čišćenja zemljišta

U Kutini eksplodirala ručna bomba: Nema ozlijeđenih

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
21.05.2019.
u 12:53

Nesreća se dogodila jučer oko 13.30 sati u Aleji Vukovar u Kutini, gdje je radnik čistio zemljište i rezao panjeve traktorom kojemu je bila pridodana freza. U jednom trenutku stroj je zahvatio ručnu bombu koja se nalazila ispod površine zemlje te ju aktivirao

Dok je jučer nedaleko jedne od glavnih kutinskih ulica čistio zemljište radnik je frezom zahvatio zakopanu ručnu bombu koja je eksplodirala, no srećom bez posljedica.

Nesreća se dogodila jučer oko 13.30 sati u Aleji Vukovar u Kutini, gdje je radnik čistio zemljište i rezao panjeve traktorom kojemu je bila pridodana freza. U jednom trenutku stroj je zahvatio ručnu bombu koja se nalazila ispod površine zemlje te ju aktivirao. 

Materijalne štete nije bilo te, na sreću, djelatnik koji je obavljao radove nije ozlijeđen. 

Ostatke eksplodirane bombe preuzeo je policijski službenik protueksplozijske zaštite ove Policijske uprave, a policija će o ovom događaju Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku proslijediti posebno izvješće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije