Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba ozlijeđena
Povratak na članak

Eksplozija probudila Vinkovčane: Oštećeno je više vozila, uništen je balkon...

Jedna osoba je zatražila liječničku pomoć zbog porezotina

Komentari 8

IG
Igi125
10:20 20.06.2019.

Ako se ne varam serija postavljanja eksplozivnih naprava pocela je sa jednom udrugom na Tresnjevci u Zagrebu, zatim je bilo Precko, Gajnice isto u Zagrebu i sad evo Vinkovci. Koliko sam pratio medije niti jedan od ovih prijasnjih slucajeva jos nije rijesen. Kad je eksplodirala naprava na pruzi preko puta Podsuseda i na autobusnoj stanici preko puta Gajnica interes je bio golem. Na televizijama su gostovali strucnjaci za sigurnost, nagadalo se tko bi to mogao napraviti, ciljevi ovakvih kaznenih dijela itd. Ubrzo je uhicen i osumnjicenik koji je osuden i na kraju osloboden. Sad se vec nanizalo par eksplozija i to sve na mjestima gdje zivi ili se krece veci broj ljudi tako da bi bilo dobro malo vise medijske paznje jer ovo spada pod terorizam.

VL
Avatar navijač
navijač
08:47 20.06.2019.

I to malo jača, pritisak zraka se osjetio oko 200, metara od eksplozije unatoč ostalim zgradama koje su bile prepreka.

VL
DU
Deleted user
11:26 20.06.2019.

Terorizam.

VL
DU
Deleted user
12:07 20.06.2019.

To je nova metoda tretiranja komaraca, testiranje je u završnoj fazi i puno je bolja od kineske metode.

VL
Avatar Optimyst
Optimyst
13:07 20.06.2019.

Ovakve stvari su nenormalne i neprihvatljive,a dešavaju se iz dana u dan dok nas političari uvjeravaju da živimo u sigurnoj državi...Nasilje eskalira zbog neprimjereno niskog ili nepostojećeg kažnjavanja i krajnje je vrijeme da se tome stane na kraj.

VL
PR
prajdali100
09:31 20.06.2019.

Eksplodirao upaljač ?

VL
Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
09:07 20.06.2019.

Iseljenici su započeli s rušenjem svojih napuštenih nekretnina kako bi izbjegli najavljeni porez na imovinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.