Povratak na članak

Ekskluzivno! Hrvatska gradi ratnu podmornicu

Mala podmornica lako se sakrije, a za potencijalnog napadača opasna je kao i velika
Objava 09. rujna 2018. 14358 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 74
 • vorda400:

  Mislim da je za naše neprijatelje najopasnije da u slučaju napada im predamo naše političare i samo čekamo da se "aktiviraju" u neprijateljskoj pozadini to je gore nego da smo ih gađali nuklearnom bombom i naravno to krši sve konvencije ... prikaži još! o ratovanju jer je preokrutno i smrtonosno za kompletno stanovništvo

  1 21:09 08. 9. 2018.
 • Krotila:

  Hrvatska ima tisućU otoka i dobro je imati male brze borbene čamce,naorUžane raketnim topovnjačama,kao i ne vidljive male đepne torpedne podmornice za prevoz podvodnih diverzanata.I sve bi to bila domača proizvodnja plačena iz vojnog bUđeta i posla za naše hrvatske ... prikaži još! brodograditelje,uz malo sreče i za izvoz vi glupi lopovski političari.

  21:56 08. 9. 2018.
 • Avatar putnik83
  putnik83:

  Drago mi je da se mijenja nasa doktrina obrane.Da smo sacuvali ratno zrakoplovstvo i da sad vracamo podmornice u OS.

  21:18 08. 9. 2018.
 • ing-12345:

  Vrlo je dobro da Hrvatska gradi podmornicu no treba ih što više a ne samo jedna. Uz to pod hitno nam trebaju bojni brodovi tj rakete topovnjače .

  3 20:04 08. 9. 2018.
 • Deleted user:

  Super odmah u savudrijsku valu jedna.Neka vreba.

  1 20:27 08. 9. 2018.
 • Avatar cijankalij
  cijankalij:

  Prijatelji Hrvatske se najbolje istaknu ispod članaka koji najavlju jaču hrvatsku obrambenu moć. I glupani se najbolje istaknu ispod istih članaka.

  20:42 08. 9. 2018.
 • Vito:

  Jedno me zanima: Što može podmornica u Jadranskom moru "dubokom" prosječno 50 metara s optičkom vidljivošću od najmanje 30 metara i propustljivošću sunčanog svetla od najmanje 100 metara??? __ Svaka čast našim brodograditeljima i podmorničarima, ali u "eri" dronova za ... prikaži još! prenošenje mamaca i udica s obale pred ribu "na braku", ova podmornica može koristiti isključivo krijumčarima i teroritima u "komercijalne" i "političke" svrhe, ali kao ratno oruđe je neiskoristivo. __ Kad bi tako država koristila brodograditelje i brodogradnju za stvarno korisne brodove u komercijalne svrhe ne bi došlo do uništavanja "Uljanika" i "3. Maja". __ Brodograditelji ove podmornice su dokazali da je Hrvatska brodograđevna industrija sposobna, što je ujedno i dokaz koliko je ova pljačkaška organizacija pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske neprijatelj Hrvatske koji silno želi uništiti hrvatsko gospodarstvo uništavanje hrvatske brodogradnje.

  07:38 09. 9. 2018.
 • Vito:

  Zašto je prikazano dva puta isto??? __ Pretpostavljam zbog naglašavanja činjenica.

  08:13 09. 9. 2018.
 • Avatar mr.sc.Vaso
  mr.sc.Vaso:

  Tko ju radi, King ICT?

  00:26 09. 9. 2018.
 • Avatar istovari
  istovari:

  Na mazut ili ugljen?

  06:20 09. 9. 2018.
 • Avatar Crnokošuljaš
  Crnokošuljaš:

  Što kažu Slovenci za naš novi projekt?

  1 21:54 08. 9. 2018.
 • Deleted user:

  Podmornica ovog tipa jedna je nesto sto nam treba za istrazivanje mora i to je sve. Hrvatska nema novaca za rat na moru niti ce ga kad imati. Ako netko je u stanju doci morskim putem do nas onda je ... prikaži još! to svakako vojska u klasi gdje mi nemam sto traziti u direktnom sukobu no krstarece projektle i rakete sa kopna to je druga prica. Te raketne topovnjacke su igracke iz nekog davno proslog doba. Danas plove brodovi koji nose torpeda, eventualno krstarece projektile, rakete i radar koji pokriva morsku povrsinu do zakrivljenja horizonta. Sve na jednom brodu i za tako nesto su svi nasi brodovi i avioni samo tocka na radaru na koju ce se sa 300km ispaliti odgovarajuci projektil.

  1 22:44 08. 9. 2018.
 • rightside:

  ma zamisli,, i vecernjak se prvi docepao tajnih planova podmornice..)))))

  12:15 09. 9. 2018.
 • chanchir:

  mozes potirat covika iz JNA,ali JNA iz covika ne gre.sve propada,a Krstivoje cini podmornice.Nacrti svima dostupni.A ludega svita

  12:42 09. 9. 2018.
 • Vito:

  Ekskluzivno! Hrvatska gradi ratnu podmornicu Mala podmornica lako se sakrije, a za potencijalnog napadača opasna je kao i velika ::: Svaka je podmornica opasna za napadača. __ Ova je opasna iz jednog jedinog razloga - u nju stane puno droge ... prikaži još! i/ili eksploziva za uništavanje mladeži ili uništavanje plovila na otvorenom moru. __ Tko su "zainteresirani" - Filipini i druge Azijske zemlje __ Od kuda dolazi u Europu najviše droge??? __ S istoka, Afganistan, Vijetnam, Malezija ... __ Gdje se nalaze Filipini??? __ Na istoku __ Koje su zemlje "čuvene" po drogi i korupciji??? __ Azijske __ Više nije potrebno nabrajati

  07:28 09. 9. 2018.
 • Vito:

  Sve dok se "hrvatska" vlada i "vlast" srami biti za dom spremna, Hrvatskoj se ne piše dobro. __ jugogeneral je znao kako najlakše uništiti Hrvatsku - koristio se "pozdravom" pa ujedinio Hrvatice i Hrvate te smo dokazali što možemo __ ... prikaži još! Kad je uništenje bio "dovršeno", ponovo nas je posvadio pa niti nakon 28 godina nismo samostalni, nego i dalje robujemo fašistima koji nas razjedinjuju pozdravom zbog kojeg USA vojnici odlaze u Afganistan, jer su za dom spremni, za razliku od nas kojisu spremni podržavati pljačkašku organizaciju pred sudom osuđenu za pljačku Hrvatske i omalovažavati sve koji su protiv takve politike poslušništva i podaništva praktičkim okupatorima Hrvatske.

  08:02 09. 9. 2018.
 • Vito:

  drIvo Müller: Podmornica ovog tipa jedna je nesto sto nam treba za istrazivanje mora i to je sve. ::: Može biti, ali mora imati prozore, jer bez prozora nema znanstvene koristi, budući znanstvenik mora vidjeti očima, a ne instrumentima __ ... prikaži još! Budući instrumente nije više potrebno nositi u rukama, već ih možemo pratiti ne samo s broda, nego i iz zraka sjedeći "na drugom karju svijeta" u toplom i udobnom okruženju, podmornica "ove klase" je samo pokazatelj razvoja nekolicine "genijalaca" koji unatoč otporu vlade i vlasti uspješno iskorištavaju dostupnu tehnologiju __ Sad je samo potebno maknuti destruktivce s vlasti kako bi hrvatska, nakon 28 godina, postala seamostalna i nezavisna država, a ne poslušni izvor radne snage fašistima - ::: Iz rječinka stranih riječi "Zora" 1972.g. - fašizam = vladavina reakcionarnih i imperijalističkih predstavnika kruopnog kapitala, vlasnika tvornica oružja, velikih banaka i veleposjednika :::A vi osporite vlasništvo nad bankama, prehrambenoj industriji, uskoro i brodogradnji

  08:12 09. 9. 2018.
 • Avatar kokodrilo
  kokodrilo:

  Brodarski institut nije nikada bio koristan Hrvatskoj. U nemu su bili zaposleni "strucnjaci" po kvaliteti slicni onima sa danasnjeg ekonomskog fakulteta.

  21:51 08. 9. 2018.
 • Avatar SAS
  SAS:

  Ovakve je imao hitler u 2.svj. ratu....kaj nije možda dizajn napredovao do danas???

  21:34 08. 9. 2018.
 • sargu123:

  Klasa podmornice KGK. Opremljena za lov ne losose.

  21:24 08. 9. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.