Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGREŠNO TUMAČENJE

EK: Nije istina da smo studijom preporučili uvođenje ZERP-a

zastave,hrvatska zastava,europska zastava
Reuters/PIXSELL
12.07.2013.
u 16:43

Studija ne daje smjernice za politiku i stavovi u studiji su stavovi vanjskog konzultanta, tvrdi Drewes

Glasnogovornik Komisije Oliver Drewes izjavio je danas da su netočne interpretacije prema kojima bi iz studije proizlazilo da EK preporučuje Hrvatskoj punu primjenu ZERP-a.

– Ne može se to tvrditi. Povjerenica je predstavila studiju koju su napravili vanjski konzultanti. Studija daje Komisiji i zemljama članicama EU pregled potencijalnih troškova i koristi vezanih uz pomorske zone, uključujući gospodarske pojaseve, u Sredozemlju. Studija, dakle, ne daje smjernice za politiku i stavovi u studiju su stavovi vanjskog konzultanta. Studija ni na koji način ne utječe na pristupni ugovor Hrvatske ni na bilo koje vaše ugovore i sporazume – rekao je Oliver Drewes u izjavi za Večernji list.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije