Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločin na Marjanu

Ediju Mišiću potvrđeno 15 godina zatvora za ubojstvo Selene Macedo

Edi Mišić
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/2
05.06.2014.
u 14:19

Mišić je zaskočio slučajnu prolaznicu, turistkinju koja je razgledavala Marjan, prerezao joj vrat i bacio tijelo među stijene, prekrivši ga granama.

Ediju Mišiću, ubojici Meksikanke Selene Macedo Graciano na Marjanu 2012. godine, Vrhovni je sud potvrdio presudu od 15 godina zatvora koju mu je izreklo sudsko vijeće pod predsjedanjem suca Vladimira Živaljića na Županijskom sudu u Splitu.

Mišić je osuđen na maksimalnu kaznu za tzv. obično ubojstvo jer nije dokazano da je djevojku ubio na krajnje podmukao i osobito okrutan način, što karakterizira teško ubojstvo za koje je mogao dobiti kaznu dugotrajnog zatvora od maksimalnih 40 godina, koliko je tražilo tužiteljstvo.

Foto: ''

Riječ je o zločinu koji je potresao Hrvatsku. Mišić je zaskočio slučajnu prolaznicu, turistkinju koja je razgledavala Marjana, prerezao joj vrat i bacio tijelo među stijene, prekrivši ga granama. Suđenje je pratio i Selenin brat, Emanuel Macedo koji je bio silno razočaran što ubojica njegove sestre nije dobio kaznu dugotrajnog zatvora.

>>Mišić za ubojstvo Selene dobio 15 godina! Brat se rasplakao u sudnici

>>Mišićev branitelj: Epileptički napad može se istrpjeti i 'na nogama'

>>Selenin ubojica Mišić bez emocija gledao snimku krvavog tijela

Komentara 25

MR
Mrzim_registraciju
14:45 05.06.2014.

Hrvatsko sudstvo = kriminalna lakrdija.

EK
ecaf koob
14:32 05.06.2014.

Edi če kroz 7 godina opet biti u turističkoj ponudi. Bilo kuda tvoja glava svuda. Primaje se rezervacije.

Avatar korisnica
korisnica
15:03 05.06.2014.

Tako je, i kada izađe van onda će opet neku nedužnu osobu priklati sa leđa. Pogledajte mu samo facu, čak se na slici vidi da je poremećeni. Takvome nema spasa, već kalkulira koga će hladnokrvno ubiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije