Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trovanje plinom

Dvojica zaposlenika tvrtke Portun-Ferrum preminula u Jankomiru

smrt na radu (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/6
18.09.2010.
u 21:46

Zaposlenici su se najvjerojatnije otrovali zemnim plinom, a zbog istjecanja plina hospitaliziran je jedan zaposlenik tvrtke te dvojica policajaca.

Dvojica zaposlenika tvrtke Portun-Ferrum preminula su u podrumskim uredima tvrtke u Jankomiru.

Zaposlenici su se najvjerojatnije otrovali zemnim plinom, a zbog istjecanja plina hospitaliziran je jedan zaposlenik tvrtke koji je uspio izaćui iz ureda te dvojica policajaca koji su prvi došli na očevid.

Kako doznajemo policijaje oko 13 sati obavjestila vatrogasce i inspektore Gradske plinare, Zavoda za toksikologiju i Zavoda za javno zdravstvo. Odmah po dolasku na mjesto događaja toksikolog je izuzeo uzorke potrebne za analizu, a policija i vatrogasci osigurali su područje oko tvrtke.

Vlasnica tvrtke Portun-ferrum, koja proizvodi cijevi, za HRT ke izjavila da joj nije jasno kako se nesreća dogodila jer se u proizvodnji ne koriste plinom. Nagađa se da je u podrum ušao prirodni zemni plin koji se izdignuo zbog nabujale Save, a tvrtka se nalazi u njezinoj blizini.

Komentara 6

OB
-obrisani-
11:32 19.09.2010.

kliknite na sljedeci link i pomozite gladnoj dijeci u africi[za nabavu hrane] http://adf.ly/6vY7 imajte srca i kopirajte ovo dalje

AU
autoritet
12:38 19.09.2010.

Tužno Počivali u miru

MI
miso
23:59 18.09.2010.

Da, moguće je. Ovo s poplavama su anomalije. Žena vjerojatno nije kriva, ako ne koristi plin. Ali negdje u blizini postoje izvori plina. Svi bi sada trebali biti na oprezu. Prostorije maksimalno prozračivati da se ne uspostavi opasna koncentracija plinova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije