Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trovanje plinom
Povratak na članak

Dvojica zaposlenika tvrtke Portun-Ferrum preminula u Jankomiru

Zaposlenici su se najvjerojatnije otrovali zemnim plinom, a zbog istjecanja plina hospitaliziran je jedan zaposlenik tvrtke te dvojica policajaca.

Komentari 6

OB
-obrisani-
11:32 19.09.2010.

kliknite na sljedeci link i pomozite gladnoj dijeci u africi[za nabavu hrane] http://adf.ly/6vY7 imajte srca i kopirajte ovo dalje

VL
AU
autoritet
12:38 19.09.2010.

Tužno Počivali u miru

VL
MI
miso
23:59 18.09.2010.

Da, moguće je. Ovo s poplavama su anomalije. Žena vjerojatno nije kriva, ako ne koristi plin. Ali negdje u blizini postoje izvori plina. Svi bi sada trebali biti na oprezu. Prostorije maksimalno prozračivati da se ne uspostavi opasna koncentracija plinova.

VL
DO
Dončura
08:56 19.09.2010.

Ovo je velika trageddija za obitelji i za poduzće, prije svega iskreena sućut obitelji i prijateljima poginulih. A sto se tiče policajaca oni koji su prvi došli vidjeti sto se dogodilo i osigurati teren su i ostali do kraja, ekipaa za očevde je osjetila neke probleme ili su oni osjetljiviji od ovih temeljaca koji nose odoru. Jer dečki u odoroma su dosli, pogledali sto je, upozorili ljude i pozvali sve potrebne upomoć. I ostali tamo sa nama do kraja. Ocito je pozlilo civilnim policajcima jer ovi mladi dečki su bili potreseni ali su radili svoj posao kako treba!

VL
DU
Deleted user
12:47 19.09.2010.

čim tako olako počne priča o prirodnom događaju, prvo što mi pada na pamet je ozbiljno kršenje propisa. kolika je vjerojatnost da plin tek tako izlazi van iz podzemlja, a da nitko nije znao za tu pojavu o okolici savee dosad? pa plinom se kod nas gospodari jako dugo godina. spominju zemni plin, a jedino propan-butan je teži od zraka da se mogao skupljati u podrumu?! valjda će istraga biti poštena i spriječiti da se ikad više tako nešto ponovi. žrtve, nažalost, neće vratiti, ali svako zataškavanje njihovo je nepoštivanje, kao i izlaganje mnogih durgih budućim opasnostima.

VL
KR
krilnik2
19:15 19.09.2010.

Bravo mak! Konacno da netko koristi ispravni termin: ZEMNI PLIN. A ne kao mularija koja kopira amaricku glupost: prirodni plin. Kad precednik burdus prdne da pojaca buku, i to je prirodni plin!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.