Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestali u švicarskoj

Dvojica Trogirana nestala nakon što su otišli posjetiti obitelj, policija izvijestila Interpol

Dario Žarković i Jure Sirić
Foto: nestali.gov.hr
1/3
07.03.2021.
u 14:13

Za putovanje su unajmili automobil, a svojim su se obiteljima posljednji put javili u četvrtak

U subotu navečer prijavljen je nestanak Jure Sirića (25) i Darija Žarkovića (21) koji su 28. veljače otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj. Riječ je o Trogiranima koji su za putovanje unajmili automobil i koji su se svojim obiteljima posljednji put javili u četvrtak, 4. ožujka. Obitelj od toga dana gubi svaki kontakt s njima.

Policija je o slučaju izvijestila i Interpol te u potrazi očekuju pomoć policije iz Italije, Slovenije, Austrije i Švicarske, odnosno svih zemljama na njihovoj ruti putovanja. Službeno, u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba kao mjesto nestanka navedena je Švicarska, pišu 24sata

Prema podacima na navedenoj stranici, Žarković je visine 180 centimetara, ima kestenjaste kose i očiju, četvrtasto lica i srednje je tjelesne građe. Broj stopala ima 42, ima tetovaže, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, sive hlače i zelene tenisice.

Sirić je visine 179 centimetara, ima gustu crnu kosu i kestenjastih očiju, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Navode i da je tetoviran te da ima broj stopala 41.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
09:14 08.03.2021.

U Bosni je lako prodati unajmljeni automoil. Treba ih tamo tražiti.

BA
Barbasmora
16:56 08.03.2021.

Nadajmo se da su ostali u Schengenu I kako imaju dober posao na crno... Siguran san kako nisu imali veze sa kokainom I nalik materialima !

DJ
djek
07:08 08.03.2021.

Nemoze niko nestat,za 1 sat se pronadje ako se oce,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije