Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA KOSTAJNICA

Dvojica pokušala ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testovima

kostajnica
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
22.02.2021.
u 14:26

Obojica će biti kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu

U subotu, 20. veljače oko 23 sata, na ulaz u Republiku Hrvatsku na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica, graničnoj kontroli su pristupili 31-godišnji bosanskohercegovački i hrvatski državljanin koji su na uvid dali negativne PCR testove izdane u susjednoj Bosni i Hercegovini za koje se sumnjalo da su krivotvorine.

Obojica su uhićena te je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radi o krivotvorinama. Zbog kaznenog djela Krivotvorenje isprave, obojica će biti kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije