Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u zagrebu

Dvojica mladića brutalno pretukla 52-godišnjaka, bori se za život

policija,savska,hitna pomoć (1)
Grgur Žućko/PIXSELL
01.04.2012.
u 14:48

Motiv napada nije poznat, a 52-godišnjak je zadobio teške ozlijede i nalazi se na Odjelu intenzivne njege KBC-a Zagreb

Nagnječenje mozga, unutarnje krvarenje i slomljena rebra rezultat su premlaćivanja koje su 52-godišnjaku "priuštila" dvojica 20-godišnjaka u parku na zagrebačkoj Opatovini. Muškarac se bori za život na Odjelu intenzivne njege u KBC Zagreb.

Što je izazvalo dvojac da u parku u 5 sati pretuče 52-godišnjaka nije poznato, a policija je privela dvojicu osumnjičenika. Nakon što je završeno kriminalističko istraživanje dvojac je doveden pritvorskom nadzorniku PU zagrebačke.

Komentara 32

TO
tomokaro
16:08 01.04.2012.

Hijene u ZG napadaju u grupi. Nedugo dva taxista napala čovjeka,sada opet dva \"hrabra\" napala čovjeka,prošli mjesec grupa napala,.....Samo ne kužim kako 30 pauka uoći nepravilno parkirani auto a tisuće murjaka ne uoći brutalne napade.Pa ima li uopće u ZG murja. Ja uniformiranog murjaka nisam vidio već godinama.Gdje se skrila murja.

DA
dadada
16:22 01.04.2012.

ima murjaka po zg, tomokaro, maltretiraju bicikliste i normalne prolaznike dok huligani bezbrižno ordiniraju

DU
Deleted user
15:47 01.04.2012.

huligana ima svuda u svijetu, ali činjenica da su huligani bukvalno zavladali zagrebom slika je potpuno neprihvatljivog pravosuđa koje treba odmah radikalno mijenjati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije