Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krali gdje su stigli

Dvojica Bračana u osam krađa ukrala 50 tisuća kuna

'lopov, provala u kucu obavezno potpisati photos.com'
''
25.11.2011.
u 14:32

Jedan od mladića, 19-godišnji Kristijan K., stari je policijski znanac. U njegovoj su kući pronađeni puška i streljivo.

Dva mlada Bračanina, 19-godišnji Kristijan K. i 23-godišnji Joško G. iz Pražnica kod Pučišća, utvrdila je policija nakon kriminalističkog istraživanja, osumnjičena su za osam kaznenih djela teške krađe. Između 20. listopada i 18. studenog na Braču su provaljivali "gdje god su stigli", u kafiće, trgovine i općinske zgrade te pričinili materijalnu štetu od oko 50 tisuća kuna.

U Pučišćima su opljačkali dvije trgovine i kafić. U Nerežišćima su provalili u kafić Štradun i ukrali 11 tisuća kuna, a u Selcima su provalili u zgradu općine i uzeli 30 tisuća kuna. Iz zgrade općine u Postirama ukrali su oko 10 tisuća kuna, a iz zgrade općine u Bolu metalni sef. U sefu nije bilo novca, samo dokumenti.

Pretragom Kristijanove i Joškove kuće pronađena je tek manja količina ukradenog novca, međutim u Kristijanovoj kući u Pražnicama policija je našla malokalibarsku pušku i streljivo. Obojica su kazneno prijavljena zbog teških krađa, a Kristijan je zaradio i optužni prijedlog zbog nedopuštenog držanja oružja.

Inače, Kristijan, iako ima samo 19 godina, "stari" je policijski znanac. Već je prijavljivan zbog krađa i teških krađa.

Ključne riječi

Komentara 8

TO
Toni50
18:35 25.11.2011.

Jedan od mladića, 19-godišnji Kristijan K., stari je policijski znanac.....

CH
chemica
20:26 25.11.2011.

Bračani krali na Braču. Jedan je već registriran kao provalnik. Zbilja težak posao za policiju.

TO
Toni50
18:04 25.11.2011.

Dvojica Bračana u osam krađa ukrala smo 50 tisuća kuna, nažalost nije više bilo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije