Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Dvojezične ploče ponovno meta napada

Vukovar, ploče
Goran Ferbezar/PIXSELL
23.01.2014.
u 11:45

Jedna je otuđena, a dvije su oštećene i jedna poprskana sprejom

Tijekom protekle noći postavljene dvojezične ploče na državne institucije u Vukovaru ponovno su bile meta napada.

Ukupno su što oštećene što otuđene ukupno četiri postavljene dvojezične ploče.  Nedavno ponovno postavljena dvojezična ploča na zgradi za Centra za socijalnu skrb je otuđena dok su dvije ploče, i to one na zgradi Carinske uprave i Zavoda za mirovinsko osiguranje, dijelom oštećene prilikom pokušaja skidanja.

Po prvi put meta napada bila je i dvojezična ploča postavljena na zgradi sjedišta SDSS-a. Ona je poprskana sprejem.

Iz policije navode da se vrši kriminalistička istraga s ciljem da se pronađe počinitelj, ili više njih, koji su sudjelovali u oštećenjima i otuđenju dvojezičnih ploča. 

>> Oštetili ili ukrali šest ćiriličnih ploča u Vukovaru

Komentara 7

KR
krka
11:57 23.01.2014.

Ovo je najbitnije da policija vrši izvide i traži krivce! Potpuno je nebitno da silovatelji žena, nesrpkinja slobodno šeću "slučajnom državo" , smijuči im se u obraz!!! No pošto je, pišete, jedna ploča otuđena, predlažem svekoliki pretres čitavoga grada, ako se ne pronađe, onda i čitave županije!!!

BO
boris
11:56 23.01.2014.

baš su ružne te ploče

DU
Deleted user
12:43 23.01.2014.

Nažalost provokacija odnarođene vlasti i političara srpske manjine, sa ćiriličnim pločama ne prestaje.Suosjećam se sa ljudima bez vjere,doma i nacije,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije