Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U OPĆINI VIŠKOVCI

Strašan zločin kod Đakova: U autu kraj groblja pronašli ih mrtve s prostrijelnim ranama

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
17.06.2021.
u 11:41

Dojava je pristigla danas u 11.25 sati

Na parkiralištu mjesnog groblja u općini Viškovci pokraj Đakova pronađena su tijela dviju osoba.

"Danas u 11.25 sati evidentirali smo dojavu da su u Viškovcima na parkiralištu mjesnog groblja pronađene dvije mrtve osobe. Očevid je u tijeku od Županijskog državnog odvjetništva i očevidne ekipe policijske uprave, a po završetku očevida naknadno ćemo vas obavijestiti", izvijestili su iz Operativno-komunikacijskog centra policije.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o muškarcu i ženi u dobi između 50 i 60 godina. Tijela su pronađena u automobilu, a na njima su prostrijelne rane. Pretpostavlja se, doznajemo, kako je riječ o ubojstvu i samoubojstvu.

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
13:00 17.06.2021.

Ako ništa drugo barem su blizu...

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
13:59 17.06.2021.

Balkan...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:03 17.06.2021.

Pa nije toliko strašan, jednostavno su ubijeni metkom. Strašan bi bio da su kao kod Velje Nevolje protjerani kroz flajš mašinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije