Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZNO

Dvije 'maserke' pokrale 85-godišnjeg Karlovčanina

Policija/Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
12.07.2019.
u 09:23

Policija podsjeća da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje, kao i svi drugi, ne trebaju biti lakovjerni, posebno prema nepoznatim osobama te uvijek kada primijete nešto sumnjivo obavijeste policiju.

Policija izvijestila je da traga za dvije 'maserke' koje su nudeći svoje usluge ušle u stan 85-godišnjeg Karlovčanina i pritom mu ukrale novac.

Muškarac iz karlovačke četvrti Grabrik u četvrtak u prijepodnevnim satima u svoj stan je pustio dvije žene koje su mu ponudile masažu, a tijekom masaže iz stana su mu otuđile novac, kazalaje glasnogovornica karlovačke policije Senka Staroveški.

Dodala je da je policiju koja istražuje slučaj, o krađi izvijestila žrtvina rođakinja.

"Za počiniteljicama tragamo, ali prije svega upozoravamo građane da se ponašaju tako da sami spriječe da postanu žrtve ovakvih osoba. Muškarac je nepoznate osobe pustio u stan, što nije trebao i ostao je bez novca. O koliko je novaca riječ u ovakvim slučajevima ne govorimo“, rekla je Staroveški.

Policija podsjeća da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje, kao i svi drugi, ne trebaju biti lakovjerni, posebno prema nepoznatim osobama te uvijek kada primijete nešto sumnjivo obavijeste policiju. Velika bi pomoć bila kad bi zabilježili i javili registarsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste, kažu u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije