Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i toga

Objavila da traži nestalog psa, a onda je otkrila što se s njim dogodilo

pas
Foto: Facebook
1/2
10.07.2019.
u 09:05

Tijekom proslave Dana zahvalnosti koji se u SAD-u obilježava 4. srpnja, kuja po imenu Sansa preskočila je ogradu i pobjegla iz dvorišta svoga vlasnika, a onda je otkriveno gdje je završila

Jedna je djevojka na Facebooku objavila da traži izgubljenog psa pasmine sibirski haski, a nakon toga vrlo brzo je doznala što se sa psom dogodilo.

Naime, tijekom proslave Dana zahvalnosti koji se u SAD-u obilježava 4. srpnja, kuja po imenu Sansa preskočila je ogradu i pobjegla iz dvorišta svoga vlasnika.

– Vratili smo se kući kako bismo zatvorili pse prije nego što krene vatromet, no Sanse nije bilo. Ona je sibirski haski, ima jedno plavo oko, a drugo smeđe. Jako je umiljata i zadnji put je viđena u Suisun Cityju – napisala je djevojka na Facebooku.

Brzo nakon toga, otkriven je oglas u kojem jedna žena prodaje haskija starog 4 mjeseca.

Foto: Facebook/RTL

Na fotografiji se vidi pas i žena s djetetom, a ona ga prodaje prvoj osobi koja da ponudu za njega. Iako su joj mnogi ispod oglasa pisali kako ne smije prodati psa jer nije njezin, oglas je označen kao prodan.

No, priča je ipak sretno završila.

– Martin je ispitivao ljude po susjedstvu o psu i na kraju ga je jedan dječak odveo do kuće u kojoj je Sansa bila. Da nije bilo njega, vjerojatno bi bila prodana – objavila je poslije djevojka koja je tražila psa.

Ključne riječi

Komentara 2

AN
anabanana
11:50 10.07.2019.

Novinaru nedostaje opće kulture, 4. 7. Je Dan neovisnosti, a ne Dan zahvalnosti kako piše u tekstu,. Možda ispravi pogrešku, a možda i ne, zašto je to bitno?!?

RE
reborn
11:19 10.07.2019.

Tja, neki prodaju psa koji nije njihov, neki drugi nekretninu koja nije njihova, neki treći auto (u komadu ili u "rinfuzi") koji nije njihov... ništa novo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije