Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WC četka uz tuš kabinu

Iznajmljuje stan s tuš kabinom u spavaćoj sobi za 3.000 kuna na zagrebačkim Krugama

Foto: Facebook screenshot
1/3
05.11.2021.
u 21:28

Oglasivač nije naveo je li ta tuš kabina upotrebljiva, kao što nije niti fotografirana prostorija u kojoj bi trebala biti kupaonica

Stan unutar nadzemne garaže, garsonijera sa spojenom kuhinjom i kupaonom... popisu neobičnih stanova za iznajmljivanje pridužio se putem Facebook marketplacea i još jedan iznajmljivač za zagrebačkih Kruga.

Radi se o stanu od 45 kvadratnih metara u prizemlju unutar obiteljske kuće na Krugama, iako točna lokacija nije navedena. Cijena mjesečne stanarine - 3.000 kuna, a mogući najmoprimci moraju dati i polog u jednakom iznosu. 

Foto: Facebook screenshot

Detalja za ovaj oglas više nema, no korisnik je objavio devet fotografija koje pokazuju navedeni stan. 

Stan ima traku za trčanje, no nema televizor, a najbizarnija stvar bila bi spavaća soba u kojoj je, osim kreveta i ormara - i tuš kabina. 

Oglasivač nije naveo je li ta tuš kabina upotrebljiva, kao što nije niti fotografirana prostorija u kojoj bi trebala biti kupaoanica. 

Foto: Facebook screenshot

- A wc četka između frižidera i tuš kabine! Točno da se upitaš je li se onda obavlja nužda u tuš kabinu ili krevet?, upitala se jedna korisnica koja je podijelila ovaj oglas na Twitteru. 

- Srećom, imaju dvije četke pa može oboje, odgovorio joj je drugi korisnik. 

Ključne riječi

Komentara 17

NO
nogogaz
07:17 06.11.2021.

Na Balkanu je sve moguce! Ali mnogo naših CRO siromaka bilo bi presretno da bar imaju dom i da mogu bit spremni!

PA
pavlov
12:38 06.11.2021.

I kako je vlasnik dovio sve dozvole za ovo.... Najmoprimac sigurno ostaje bez pologa (ako ga bude bilo) jer ovaj parket/laminat (što već je) 100% ode u propast....

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:19 07.11.2021.

Impresivniji mi je onaj oglas u kom jedan lik izdaje stan sa klavirom na stropu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije