Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Duško Mucalo bit će predložen za v.d. intendanta HNK Split

Nema vremena za raspisivanje novog natječaja, a Milanu Štrljiću mandat istječe 1. listopada.
24. lipnja 2010. u 15:15 8 komentara 12 prikaza
mucalo (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell

Odbor za izbor i imenovanja predložit će Gradskom vijeću da Duška Mucala imenuje za v. d. intendanta HNK Split, izjavila je splitska dogradonačelnica Anđelka Visković. Ističe kako odbijenica ministra kulture Bože Biškupića nije prepreka da Mucalo bude v. d. jer, ako je izabran kao najbolji i najkvalitetniji kandidat za intendanta, može biti i vršitelj dužnosti.

Navodno će se sljedeći tjedan sastati Odbor za izbor i imenovanja Grada Splita i do 15. srpnja Gradskom vijeću podnijeti prijedlog za v.d.-a. Nema vremena za raspisivanje novog natječaja, a Milanu Štrljiću mandat istječe 1. listopada.

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija
  • -obrisani-:

    jebbe se splitu i mucalu za titograd i centralni komitet, njihovog boga tita, sve im svece komunističke i ostalo titogradsko smeće. ja sam demokracija, bog tvoj. nemaj drugih bogova uz mene

  • trade_mark:

    Da, da... i onda kad v.d. ravnatelja HNK Mucalo sje.u Splitski HNK, onda će Zagreb bit kriv. Isto kao što će Zagreb biti kriv kad im voljeni gradonačelnik sje.e grad do kraja. Da, da... uuuuvijek je netko drugi kriv!

  • trade_mark:

    issati... eto sad malo prošvrljao v.d. ravnatelja po guglu, i evo da podijelim s vama par njegovih uspješnica: Namaži mi fetu kruva i paštete, Da te ukradu marsovci (\'marsovci\' malim slovom), Anka vegetarijanka, Ostala si šizika u duši.... zavidno, nema šta!!