Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon odbijenice
Povratak na članak

Duško Mucalo bit će predložen za v.d. intendanta HNK Split

Nema vremena za raspisivanje novog natječaja, a Milanu Štrljiću mandat istječe 1. listopada.

Komentari 8

TM
trade_mark
16:32 24.06.2010.

issati... eto sad malo prošvrljao v.d. ravnatelja po guglu, i evo da podijelim s vama par njegovih uspješnica: Namaži mi fetu kruva i paštete, Da te ukradu marsovci (\'marsovci\' malim slovom), Anka vegetarijanka, Ostala si šizika u duši.... zavidno, nema šta!!

VL
OB
-obrisani-
19:09 24.06.2010.

jebbe se splitu i mucalu za titograd i centralni komitet, njihovog boga tita, sve im svece komunističke i ostalo titogradsko smeće. ja sam demokracija, bog tvoj. nemaj drugih bogova uz mene

VL
TM
trade_mark
16:09 24.06.2010.

Da, da... i onda kad v.d. ravnatelja HNK Mucalo sje.u Splitski HNK, onda će Zagreb bit kriv. Isto kao što će Zagreb biti kriv kad im voljeni gradonačelnik sje.e grad do kraja. Da, da... uuuuvijek je netko drugi kriv!

VL
NB
Navrnuti Bracanin
16:49 24.06.2010.

Do sada sam imao odeređene simpatije prema Mucalu iako nisam podržavao njegov izbor za intedanta. E sad je na Mucalu da ostane pošten ili j...n Obe dvi stvari ne idu zajedno. Nece ga ministar, nece ga struka, programom punim pravopisnih pogrešaka je pokazao da je uvjetno pismen, nece ga ni Splicani ali oce ga Rico, Krafna &Co. E pa sad da vidimo šta će Mucalo izabrati. Fotelju i beneficije koja ona nosi ili čist obraz.

VL
SM
SMITSMIT
19:03 24.06.2010.

MINISTAR KULTURE neka pogleda samo natpise i reklame firmi i devastaciju Hrvatskog jezika...u mediju..a o kulturnoj proizvodnji da i ne govorimo...

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:56 25.06.2010.

. ..A ZZato her Biškupić je IMAO OPERACI\"YYU NA Evro\"HERTZ\"-u. ..BOOMERANG. ..

VL
LJ
Lastan_Jr
01:36 26.06.2010.

Vodje se okruzuju sebi slicnima..sta je cudno....???

VL
SM
SMITSMIT
11:08 26.06.2010.

HDZ.SDP....MINISTRI KULTURE Još uvijek sudjeluju u raspodjeli novca svojim grupacijama i mrežama..A ONO ŠTO JE PRIMARNO ZA DANAS ZA HRVATSKU KULTURU E TO NE RADE... Dok je bio političar račan bio je i Fak i kukavčije jaje Radaković i sateliti...pA JUGONOSTALGIČAR šERBEDŽIJA I LAŽNI DISIDENTI NA bRIJUNIMA... Biškupić ima svoje .... Tuga i jad...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.