Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao član JK uskok

Dunja Gotovina mora dobiti više od 700 tisuća kuna

ante gotovina,ivan mustać (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
22.04.2013.
u 15:53

Odvjetnik Farčić: Gđa Gotovina još nije primila ponudu za radno mjesto u MORH-u koje bi odgovaralo njezinim kvalifikacijama

– Još nisam našao vremena za jedrenje i za more, no to će se dogoditi ovog ljeta s mojim prijateljima – rekao je u Zadru general Ante Gotovina nakon što je postao član Jedriličarskog kluba Uskok iz Zadra.

– Mi znamo da ste vi čovjek od mora koji voli more i koji će uživati u moru s nama – rekao je predsjednik JK Uskok Ive Mustać.

General Ante Gotovina novinarima je na upit da komentira navode kako će MORH isplatiti odštetu Dunji Gotovini rekao da je o tome čitao u novinama i da je to stvar njegove supruge i MORH-a.

Dunja Gotovina, nakon što je, u sklopu akcijskog plana premijera Sanadera nezakonito, prije osam i pol godina udaljena iz MORH-a, te otad nije primala ni mirovinu ni plaću – pred nagodbom je s državom. Nagodila se o isplati zaostalih plaća, no svota je, tvrde dobro informirani izvori, "od 100 do 200 tisuća kuna veća od 700.000 kuna koje spominju neki mediji".

Što se tiče njezina drugog uvjeta – povratka na posao, "ona još nije primila ponudu koja bi odgovarala njezinim kvalifikacijama", kaže njezin odvjetnik Ivo Farčić. Tu, dakle, moglo bi se zaključiti dogovora još nema, tako da je situacija ista, neriješena kao i dosad.

>>Gotovina u Zadru: Obožavam pjesme Mladena Grdovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije