Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR U SLATINI

Dugovao za vino pa vjerovniku zapalio automobil?!

pozar
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/5
02.05.2011.
u 15:48

Brzom intervencijom vatrogasci su spasili zapaljeni automobil, a policija je na tragu palitelja

SLATINA  -  Brzom intervencijom susjeda i slatinskih vatrogasaca danas je nešto poslije 13 sati iz požara spašen osobni automobil Peugeot u vlasništvu slatinskog obrta Panona u čijem se dvorištu i dogodio nesvakidašnji događaj.

Iako policija još ne daje nikakve podatke o slučaju, sumnja se da je požar na automobilu svoga dojučerašnjeg poslovnog partnera Panone podmetnuo drugi slatinski obrtnik koji joj nije mogao vratiti dugove za isporučeno vino. Sudeći prema tragovima koje su pronašli vatrogasci i policajci, vatra je planula ispod stražnjeg lijevog kotača automobila gdje je pronađena nagorena plastična boca.

Kako u automobilu nema tragova gorenja, a plamen je bio najjači upravo ispod stražnjeg lijevog kotača, sve upućuje na to da je propali slatinski obrtnik pod Panonin automobil  stavio bocu sa zapaljivom tekućinom, potpalio požar i napustio dvorište.  Da je vjerojatni motiv ovog piromanskog čina vjerojatno pokušaj osvete, neslužbeno su nam danas potvrdili i u Panoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije