Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik

Osumnjičenik za pljačku psovao i pljuvao novinare

Dubrovnik: Policija privodi osumnjičenog za oružanu pljačku stana na Konalu
Foto: PIXSELL/PIXSELL
15.09.2017.
u 14:43

Damir Katanić sumnjiči se da je uz prijetnju pištoljem od 28-godišnjakinje otuđio metalni sef s novcem

Damir Katanić (44) sumnjiči se za razbojništvo i ozbiljnu prijetnju, a kako piše Dubrovački list, dok ga je policija privodila sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku, na trenutak im se otrgnuo iz ruku te je počeo vrijeđati i pljuvati okupljene novinare koji su pratili njegovo privođenje.

Sumnjiči ga se da je 12. rujna oko 18 sati ušao u nezaključani stan u Ulici Gornji Konal u Dubrovniku. Bio je naoružan pištoljem, a u stanu je bila 28-godišnjakinja, u koju je uperio pištolj, prijeteći da će je ubiti. Potom je odnio metalni sef u kojem je bila veća količina novaca, nakon čega je pobjegao.

Dubrovnik: Policija privodi osumnjičenog za oružanu pljačku stana na Konalu
1/8

No policija ga je uskoro našla i uhitila. Ispitan je na policiji, nakon čega je doveden pred suca radi određivanja istražnog zatvora.

Policiji je poznat od ranije, a nije priopćeno je li policija prilikom uhićenja našla i otuđeni metalni sef i novac.

Komentara 5

JE
jejeee
18:17 15.09.2017.

Potom je odnio metalni sef u kojem je bila veća količina novaca, nakon čega je pobjegao. pobjeze on dva puta

Avatar Darko zg
Darko zg
15:03 15.09.2017.

sa njim u čeliju te baciti ključ

Avatar Papatest
Papatest
15:45 15.09.2017.

Potom je odnio metalni sef,nakon čega je pobjegao.Nije li pobjegao več kada je odnio sef?Možda se je vratio samo zato da pobjegne?Jeli istina da na novinarstvu nema kolegija hrvatski jezik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije