Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Dubrovniku

Upao u kuću poduzetnika i gurnuo njegovoj djevojci pištolj u usta

policija
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.09.2017.
u 23:22

Pljačka se dogodila oko 18 sati

Dubrovačka policija traga za pljačkašem koji je u utorak u kasnim poslijepodnevnim satima uz prijetnju vatrenim oružjem iz obiteljske kuće otuđio novac.

Prema neslužbenim informacijama oko 18 sati nepoznati počinitelj upao je u obiteljsku kuću na predjelu Gornjeg Konala i uz prijetnju vatrenim oružjem uzeo novac, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su potvrdili tek kako policija traga za nepoznatim muškarcem.

Dubrovački vjesnik piše kako je prema neslužbenim informacijama razbojnik s pištoljem ušao je u kuću, te djevojci stavio pištolj u usta, zahtijevajući od nje da mu da novac. Nakon što je od djevojke uzeo za sada nepoznatu količinu novca, razbojnik se udaljio automobilom s mjesta događaja. Neslužbeno se doznaje da je vlasnik opljačkane kuće dubrovački turistički djelatnik u jahting turizmu, te suvlasnik dvaju ugostiteljskih objekata u Širokoj ulici i Ulici Od puča. U vrijeme razbojstva nije se nalazio u Dubrovniku, već u inozemstvu zbog poslovnih obveza koje su ga odvele do Francuske. Napadnuta M. S. navodno je njegova djevojka s kojom živi u zajedničkom kućanstvu.

Komentara 6

YE
yelahiah
00:56 13.09.2017.

Dobro da joj nije gurnuo kitu !

AM
Axis Mundi
00:00 13.09.2017.

Kada će novinari naučiti da kada se govori o događaju koji se dogodio danas, da se tada piše ili "danas se dogodilo , ili "danas, u utorak tog i tog datuma" jer kad napišete samo "u utorak", nejasno je koji utorak je u pitanju, pod pretpostavkom da čitamo najnovije vijesti, ali kad tako čitamo automatski se pomisli na recimo prošli utorak.

Avatar ivek
ivek
06:47 13.09.2017.

HR je sigurna drzava za Kriminal,,,,,tak je ivo sander iz HDZa mrdo 100 milioncica euro,,,obezbjedil obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije