Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovačko-neretvanska županija

Na Pelješcu i Korčuli proglašeni zimski uvjeti

Na Pelješcu i Korčuli proglašeni zimski uvjeti
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
01.03.2018.
u 13:35

Na terenu su po dvije ekipe koje posipavaju ceste solju zbog najavljene ledene kiše

U pojedinim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije u četvrtak je ponovno počeo padati snijeg, a na Pelješcu i Korčuli su proglašeni zimski uvjeti, izvijestio je županijski Stožer za civilnu zaštitu.

Na terenu su po dvije ekipe koje posipavaju ceste solju zbog najavljene ledene kiše. Na Korčuli je zatvorena D118  od 15. do 31. kilometra za sva vozila, a zaobilaznica je preko ŽC 6268 na ŽC 69022, navode iz Dubrovačko-neretvanske županije, pozivajući se na podatke županijskog Stožera.

Snijeg pada i u Konavlima, no zasada se zadržava samo na Konavoskim brdima gdje su na snazi zimski uvjeti. U Dubrovniku je posipanje napravljeno jučer, a danas su posute županijske ceste u Dubrovačkom primorju. Na predjelu Neretve ceste su posute sinoć, a na zbirnim točkama diljem županije čekaju pripremljeni kamioni za daljnje intervencije, stoji u priopćenju Dubrovačko-neretvanske županije.

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
14:59 01.03.2018.

Neka kupe zimske gume ili sjede doma.A možda će od Države pomoć tražit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije