Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje na Twitteru
Povratak na članak

Dubravka Šuica reagirala na prozivke o imovini pa objavila fotografiju svog 'dvorca'

Oporba i GONG pozvali su Dubravku Šuicu da dokaže podrijetlo svoje imovine i tvrde kako je 'teška' pet milijuna eura. Međutim, ona to poriče

Komentari 174

DU
Deleted user
20:22 29.09.2019.

Debelo sam protiv toga da se objavljuje imovina onih koje netko uhvati na zub. Ili svi, ili nitko!

VL
RI
riise
19:44 29.09.2019.

Bez ikakvih dokaza g-dja Šujica se razvlači po medijima, lažno insinuira za korupciju i sukob interesa...a ja mislim da bi bilo u redu da oni koji to rade podastru dokaze za ovako teške i opasne optužbe...to nas vraća u doba totalitarizma, jer se tada tako radilo...!

VL
RI
Richard10
20:51 29.09.2019.

Kaj je ovim ljudima, stalno kokodaču, neka objavi imovinsku karticu, neka objavi.. Ja sam se prije jedno 5-6 dana igrao malo po internetu i na stranici EU parlamenta imovinske kartice svih novih članova komisije i među njima i Dubravke Šuice. Osim toga to sam čuo i Plenkovića mislim prekjučer da je Šuica objavila svoju karticu. To mi je pak malo čudno da baš novinari neznaju, ili im se pak ne uklapa u njihovu koncepciju od pet mil. eur.

VL
LI
lika64
20:51 29.09.2019.

A da svi ti koji napadaju dokažu da imovina vrijedi 5 mil. eura!!!

VL
KA
kasuv
19:49 29.09.2019.

lupetala pišu i pričaju,ne trpe nikog tko je nešto u životu stvorio.koliko znam da su ona i njezin muž inače bio na stranom brodu za 18.000 eura i što sad zavidnici lp

VL
DU
Deleted user
19:42 29.09.2019.

Mi imamo nekoliko stotina aktivnih političara. Od nikoga se ne traži da objavi javno svu svoju imovinu, kako je stečena i tako dalje i tako dalje. Poznati su mi političarke i političari koji imaju zaista respektabilnu imovinu i nitko živ ne dolazi na ideju pitati ih od kuda im. Evo, samo primjera radi - Mrak Taritaš ili Vesna Psić, Čačić ili Stazić. Nije li Šuica ispounila sve svoje obveze pri ispunjavanju svoje imovinske kartice? Ovaj teror koji se javno sprovodi nad Šuicom je perverzija i licemjerje stolica iz lijevićarskog ekstremnog tabora i oko njega. Da sam Šuica - zabolio bi me prst. Koji? Baš onaj kojeg i zavrijeđujete.

VL
KA
Kal
22:25 29.09.2019.

Nije GONG toliko aktivan bio kad je trebalo pitati i objaviti imovinu Jakovćića.

VL
RE
Rex
22:56 29.09.2019.

Pa šta lupetaju ti crvendaci.......koliko ja znam i SDP i HDZ su bili protiv toga da se donese zakon o porijeklu imovine.........znaci taj zakon ne postoji.........pa ta bagra iz GONG-a je potpuno nepismena

VL
JC
Jedan Crni
22:42 29.09.2019.

Čitam što se tu baljezga i ne vjerujem što pišete. Prepucavanje oko jedne političarke i njene imovine. Ako već od nje se traži da objasni to porijeklo, zašto ne bi uveli da baš svi to moraju napraviti. Ne samo političari, već i svi ostali. Sad baš razmišljam otkud meni recimo imovina koja vrijedi cca nekih 200 000 eura, a plača mi 5000 kuna. Ne, nisam političar, niti sam išta ukrao. Matematika na prvu nikako ne štima, ali onda sam malo računao i sve je u redu. Lupetate, a nitko ne računa. Zaista bi volio da se uvede taj zakon o porijeklu imovine na sve građane. Zanima me samo da li bi se u tom slučaju pokrenuo neki referendum protiv tog zakona. To je pravo pitanje, a ne neki GONG koji isto nije transparentan i radi svinjarije koje smo više puta vidjeli na izbornim mjestima.

VL
DI
Diplomat2
08:05 30.09.2019.

Misljenja sam da gong, sdp, skoro i njima slicni samo zapaljuju narod, busaju se u prsa sa demokracijom, a pojma nemaju sto je demokracija. U demokraciji ako nekoga optuzujes da je nesto skrivio, ti moras donjeti dokaze da je netko krao, a to vrijedi i za policiju, a ne samo trla baba lan da joj prode dan

VL
BB
Bruno_Bear1
08:25 30.09.2019.

Nije problem u imovini Šujice već komunjare boli što je Plenković uspio progurati Šujicu za podpredsjednicu, umjesto da su sretni što imamo Hrvaticu na takvom mjestu. Zašto smo svi bili relativno zadovoljni kada je postavljen Mimica, iako smo znali da je nesposoban, nikakav.

VL
DU
Deleted user
00:46 30.09.2019.

Prošećite se malo po Zagrebu i okolici i pogledajte kuće, katnice, 2 kata, 3 kata... Za svaku treću bi trebalo pitati za podrijetlo imovine, jer ljudi koji stanuju u njima, teško da su ih samo tako sagradili ili kupili. Hoćemo li svima poslati inspekcije? Malo se saberite, posebno vi lijevi koji ste za socijalizam, ali se ne bi odrekli vlastitoga.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:50 30.09.2019.

nek gong objavi imovinsku karticu i podrijetlo imovine! što bi druge napadali oni, nek dokažu da su sami čisti! nek vele otkud im tolki milijuni, nek objave kud su sve se oni infiltrirali... znamo da su na hrt-u već desetljećima.. i vuku paru da te glava zaboli.

VL
CR
cromak
02:19 30.09.2019.

Gong vec GONGA duze vrijeme, kiteci se losim perjem i postali potrosni materijal svoji ljubimaca koji su ih prikacili na ledja porezni obveznika kao drustvo "dobrih namjera" da koriste kao narodni servis kao prizvodjac sapunice za pranje mozgova a delaju u servisu SDDPa a DD znaci defektid demokrat kojima uvijek nesto fali a da nisu znali.

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
22:10 29.09.2019.

Nije 5 nego više.Fake news.

VL
AL
Alkana
10:38 30.09.2019.

Bernardić priča o srednjoškolskoj profesorici i pravi se lud kao da ne zna da je bila gradonačelnica s dobrom plaćom, saborska zastupnica s dobrom plaćom i već godinama europoarlamentarka s odličnom plaćom, dodacima itd. A muž joj je već 400 godina kapetan neke plovidbe gdje se isto predobro zarađuje. I zaista se tu mogu ušparati veliki novci jer svi jedemo uglavnom iste količine i nosimo ssamo jednu haljinu itd. Potrebe su nam uglavnom iste. Sva putovanja su joj bila uvijek plaćena plus još i dnevnice. Bezobrazno je spominjati plaću srednjoškolske profesorice. Trebali bismo se ponositi da u EU imamo potpredsjednicu a ne ju ovako opanjkavati i sramotiti državu u kojoj živimo i koja nam daje plaću. Nije mi gospođa posebno simpatična, ali su mi još nesimpatičniji svi ovi koji stalno podrivavaju Hrvatsku i sramote ju pred cijelim svijetom.

VL
ZE
zelenakrava
10:06 30.09.2019.

Jadna Dubravka. Ima kuću bez struje i vode. Tamo će joj barem biti toplo i imati će tekuću vodu.

VL
Avatar puky
puky
06:46 30.09.2019.

Eto zato ne treba svakoj bitangi koja zatraži polagati račune a ovi iz GONG-a su bitange jer su podružnica partije sa Iblerovog trga. Drž' se Dube, ti koji te napadaju sve su to "komšići".

VL
AG
AA_gun
08:55 30.09.2019.

učiteljica u školi i kapetan broda zaradili 5 miljuna eura, super!!!!!

VL
AN
androandro
22:20 29.09.2019.

Zakon o sprecavanju pranja novca zahtjeva, da PEP (politicki izpostavljene osobe) prijave imovinu cak i svojoj banci. Taj zakon vazi u Austriji, Njemackoj, Sloveniji, pa tako i u hrvatskoj. Obicno politicke osobe trebaju prijaviti svoju imovinu i određenoj nacionalnoj organizaciji.. Protiv korupcijski organ ili nesto slicno. Zar u Hrvatskoj to nije obavezno? Ovdje u Austriji ovakva prijava je sasvim normalna.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.