Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trump vitla s bejzbol palicom, zove pristaše da se mobiliziraju i podržava rulju: 'Osvetit ćemo vas'

31.03.2023. u 11:37

Trump je istrage koje su u tijeku okarakterizirao kao podli nastavak navodne zavjere koja ga je zadesila 2020. - pokušaj da se unaprijed ukradu izbori 2024. godine. Pozvao je svoje pristaše da se mobiliziraju na ulicama i bezobzirno upozorio na “potencijalnu smrt i uništenje” ako ga okružni tužitelj New Yorka Alvin Bragg optuži.

Komentara 8

DU
Deleted user
12:01 31.03.2023.

Izrael nije niti slično Francuskoj, potpuno su drugi uzroci demonstracija u tim zemljama... U Americi i EU imamo problem rasta utjecaja progresivno lijevih ideologija, koje ne dozvoljavaju kritiku i argumentaciju, što je u konačnici dovelo do reakcije ekstremno konzervativnih grupa... U Francuskoj je pak problem pretjeranih socijalnih prava i birokracije. Imigranti i akumulirani kapital ne mogu više dugo izdržavati toliko veliku neproduktivnu populaciju, pokušava se sustav napraviti malo više održivim... Pogledajte što traže ovi koji prosvjeduju u Francuskoj - da se više uzme drugima i transferira njima...

DU
Deleted user
20:53 31.03.2023.

Jedina rulja je ona na vlasti u SAD-u.

EL
elcroata283
09:43 01.04.2023.

Nekoliko komentara (emanuell, stefilowski, verwoerd) su bolje i postenije opisali situaciju u USA-u (u 2-3 recenice) nego ovaj j.B. Foley u citavoj kolumni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije