Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI VRH ČESTITAO

Ponovno ste potvrdili kako vaša generacija ima srca, sportske drskosti i vještine za najveće dosege

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
Foto: David Damnjanovic/PIXSELL
1/8
17.02.2024.
u 18:05

Svoje čestitke nakon zaslužene pobjede u finalu Svjetskog prvenstva uputili su brojni političari iz vrha

Ove subote barakudama je na zasluženom zlatu na Svjetskom prvenstvu u Dohi ove subote čestitao državni vrh, među kojima je i premijer Andrej Plenković. On se oglasio na X-u, poručujući čestitke izborniku, svim igračima te Hrvatskom vaterpolskom savezu. 

- Hrvatska je svjetski prvak u vaterpolu! Nakon europskog srebra u Zagrebu i Dubrovniku, barakude su zasluženo osvojile zlato na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Čestitke od srca izborniku Tucku, svim igračima i Hrvatskom vaterpolskom savezu na izvrsnim rezultatima koji su proslavili Hrvatsku diljem svijeta! - poručio je, a uz njega se brzo oglasio i predsjednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković. 

Susret Srbije i Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu
1/39

- Od srca čestitam hrvatskoj vaterpolo reprezentaciji na novom veličanstvenom uspjehu – osvajanju zlatne medalje na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu u Dohi! Hvala vam što ste najsjajnije svjetsko vaterpolsko odličje nakon sedam godina vratili u Hrvatsku i što ste svijet još jednom podsjetili kako je Hrvatska istinska vaterpolska velesila. Ponovno ste potvrdili kako vaša generacija ima srca, sportske drskosti i vještine za najveće dosege. Sve ljubitelje sporta u Hrvatskoj opet ste učinili ponosnima, a mladim ljudima dali najzorniji primjer kako se predanost cilju, naporan rad i odricanje itekako mogu isplatiti - uputio je čestitku Jandroković.

- Drage naše „barakude“, ispratili smo vas kao europske doprvake, a vraćate se kao najbolji na svijetu! Neka vas ista takva požrtvovnost, motiviranost te svijest o vlastitoj kvaliteti prate i ovog ljeta na Olimpijskim igrama u Parizu te nam u Domovinu ponovno donesete najsjajnije odličje! S iskrenom željom da 2024. godina bude uistinu najveća u povijesti hrvatskog vaterpola, uime Hrvatskoga sabora i osobno još jednom najiskrenije čestitam svim igračima, stručnom stožeru na čelu s izbornikom Ivicom Tuckom i Hrvatskom vaterpolo savezu - poručio je.

POVEZANI ČLANCI:

Svoje čestitke uputio je i predsjednik Zoran Milanović

- Hrvatska je prvak svijeta u vaterpolu! Svaka čast našim momcima na čvrstoj i odlučnoj borbi u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva. Osvajanjem treće svjetske zlatne medalje hrvatski vaterpolisti pokazali su zašto s ponosom kažemo da je Hrvatska svjetska vaterpolska sila. Čestitam od srca! - poručio je.

Komentara 1

IF
I_Fotez
18:20 17.02.2024.

Kaj je slučajni još na nogama ili to čestita dežurni iz ureda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije