Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U stanu u Zagrebu

Državljanin Srbije zavezao poznanika za stolac pa mu prijetio silovanjem i ubojstvom

Otmica
Foto: Thinkstock
12.12.2016.
u 18:46

Sumnja se da je 32-godišnjak od 5. do 9. prosinca ubojstvom prijetio svom 59-godišnjem poznaniku.

Državljanin Srbije (32) pritvoren je zbog protupravnog oduzimanja slobode, a sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnja se da je 32-godišnjak od 5. do 9. prosinca ubojstvom prijetio svom 59-godišnjem poznaniku. Osim što mu je prijetio, odvezao ga je u njegov stan u Zagrebu, gdje ga je vezao za stolac te mu oduzeo ključeve i mobitel ne dopustivši mu da iziđe iz stana.

Zlostavljao ga je psihički i fizički, tukao ga je raznim predmetima po tijelu, prijetio mu da će ga silovati i ubiti. U tom je zlostavljanju 59-godišnjak zadobio više lakših ozljeda.

Komentara 9

MO
mobitel20
19:54 12.12.2016.

Ajmo, Pupi, Gong, Pusic, Documenta, centri za mirovne i nemirne "studije" itd...dignite glas ! Ugrozena su ljudska prava vaseg prijatelja i mnogima,sunarodnjaka ! Spasite ga od fasizma ustaske hrvatske ! Sto se ceka, higijenicari !?

BK
branko-kockica
18:53 12.12.2016.

Fin neki narod.

VK
vk52
19:21 12.12.2016.

Sad bi njega trebalo vezat i pozvati sve zagrebacke homose da ga siluju,da vidi kako je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije