Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domjenak u zagrebu

Druženje rabina i muftije dokaz da je rat u Gazi samo politika

domjenak,Maroko
Foto: Ljiljana Haidar Diab
1/8
04.08.2014.
u 10:23

Ono što je bilo najinteresantnije je druženje predsjednika Mešihata Islamske zajednice Aziza Hasanović i glavnog rabina u Hrvatskoj Rabina dr. Kotela Da-Don što je dokaz kako rat u Pojasu Gaze nema nikakvog vjerskog karaktera već je isključivo politički

Povodom 15. godišnjice od dolaska na prijestolje Marokanskog kralja Muhameda VI veleposlanik Kraljevine Maroko u Hrvatskoj, Moulay Abbes Kadiri, priredio je u hotelu Esplanada domjenak.

Uz diplomatski zbor u Hrvatskoj nazočni su bili gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, predsjednik Mešihata Islamske zajednice Aziz Hasanović, glavni rabin u Hrvatskoj Rabin dr. Kotel Da-Don te predstavnici arapske zajednice kao i veleposlanik RH u Maroku Zvonimir Frka Petešić te mnogi poznati iz javnog i kulturnog života u Hrvatskoj. Gosti su mogli uživati uz tradicionalnu arapsku muziku te specijalitete marokanske kuhinje.

Ono što je bilo najinteresantnije je druženje predsjednika Mešihata Islamske zajednice Aziza Hasanović i glavnog rabina u Hrvatskoj Rabina dr. Kotela Da-Don što je dokaz kako rat u Pojasu Gaze nema nikakvog vjerskog karaktera već je isključivo politički.

>>Kraljevina Maroko predstavila Zagrebu svoju modnu raskoš

Komentara 6

Avatar PROTIV
PROTIV
10:44 04.08.2014.

Ne znam da li je novinaru poznato ako u putovnici stoji da je bio u izraelu da onda ne moze uci u maroko i puno drugi islamski zemlja?? Toliko o toleranciji.

ZA
Zagor
10:57 04.08.2014.

Moj PROTIV... koliko ja znam vrijedi obratno. Ako ti je udaren pečat u nekoj arapskoj zemlji ne možeš u Izrael....

AM
alberta.mutti.5
11:02 04.08.2014.

Kako god smo ocekivali da se vecina srba narocito onih inetelektualnih i poznatih oglasi protiv zlocina u Hrvatskoj u BiH normalno je ocekivati i da se isti takovi jevreji oglase protiv zlocina u Gazi. Sutnja znaci prihvatanje, radi se o preko 300 djece samo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije