Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volonteri znaju i mogu više

Društvo "Naša djeca" dobitnik "Volonterske nagrade" za Slavoniju

volonteri
Dragutin Šantoši
07.12.2009.
u 15:03

Članice "Naše djece" su u Starom podrumu priredile humanitarnu priredbu namijenjenu financiranju radionica u dječjim vrtićima Zeko i Suncokret u Slatini.

SLATINA – Na prigodnoj svečanosti održanoj u Osijeku Sandra Jakelić, predsjednica Volonterskog centra Osijek, i voditeljica Lejla Šehić Relić uručile su predstavnicima slatinskog Društva "Naša djeca" Volontersku nagradu za najbolje primjere uključivanja volontera u praksi na području Slavonije i Baranje.

– Naše Društvo imalo je brojne akcije u koje je uključilo ne samo članove nego i djecu i njihove roditelje. Pokazali smo da se i u malim gradovima kao što je Slatina, njegujući volonterstvo, zna i može učiniti više - izjavila je predsjednica Božica Majhen koja je s tajnicom Snježanom Pačarić preuzela nagradu u Osijeku.

Tim povodom članice Društva "Naša djeca" su u Starom podrumu priredile humanitarnu priredbu s koje je sav prihod prikupljen od ulaznica, prodaje kiflica i dražbe slika, u iznosu od 5000 kuna, namijenjen financiranju ritmičke radionice u Dječjem vrtiću Zeko te likovne radionice u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije