Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar

Drski vozač automobila napao 59-godišnjaka i njegova sina

krv
Željko Rukavina/24sata
20.04.2010.
u 18:37

Kako bi spriječio dalnji napad na oca, u sukob se umiješao 35-godišnji sin napadnutog koji je odgurnuo napadača, nakon čega je i on dobio udarac.

U prigradskom naselju Ždralovima kod Bjelovara nepoznati je vozač automobila više puta startao proklizavajući kotačima, a time je ražestio 59-godišnjeg vlasnika obližnje kuće koji je izišao kako bi upozorio vozača na buku.

Potom je iz auta izišao 35-godišnjak i bez posebnog povoda gumenom palicom udario ga po glavi, nakon čega je ovaj izgubio svijest i pao, ali ga je napadač nastavio udarati nogom po tijelu. Kako bi spriječio daljnji napad, u sukob se umiješao 35-godišnji sin napadnutog koji je odgurnuo napadača, nakon toga je i on dobio udarac palicom po ruci i nogom u prsa.

Za sada nepoznati vozač prijetio mu je te potom sjeo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
STUBICANEC
15:55 21.04.2010.

I ja sam vise puta vidio takve divljake.Ili su pijani ili drogirani ili opsjednuti samim sobom.U svakom slucaju neka to rade dalje od stanovnistva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije