Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM OVRHA
Povratak na članak

Bošnjakoviću je zakon ‘najbolji na svijetu’, zašto bi ga onda on mijenjao?

Premijer i njegov ministar kupuju vrijeme obećanjem da spremaju novi zakon, a mnoge nelogičnosti mogu popraviti – hitne izmjene

Komentari 43

MI
miso
12:35 02.02.2018.

... Hitno smijeniti Bošnjakovića...!!!

VL
KU
kupatilo
12:14 02.02.2018.

Prije petnaestak godina supruga otvara obrt.Trgovina zy prodaju voca i povrca.Odustaje od nje jer nema vozački ispit i nemože se snabdjevati sa robom.Ne radi niti jedan dan niti sto kupuje niti sti prodaje ali danas je iako je u vise navrata bila na poreznoj i usmeno i pismeno se žalila ali nekakve kamate i porez prema drzavi raste li raste i narasto je na preko 2oo tisuca kuna.Na osnovu cega nitu je obrt uopste aktiviran nitije sekunde radio niti lipe uprihodio.Njena greska samo sto je ga otvorila s namjerom da radi ali nije uspjela da ga aktivira ali danas je duzna preko 200 tisuca kuna sa kamatama.Po toj logici dug od Kutle Gucica Todorica nebi bile u stanje vratiti ni SADe.Niti je kome sta uzela niti je komu sta duzna.Ali je vode kao duznika i svake kodine u prvom mjesecu za tridesetak tisuca kuna salju vr i dug od predhodnog na ime kamata.Banke jos i shvatam.Uzeo si nesto sto nije tvoje i red je da vratis.Zar moze biti duzan covjek toliki novac a da nije ninakoji nacin napravio profita ni o.o1 kunu.Niti se igdje zaduzio.Drzava ti pausalno određuje porez i nanjega stvlja kamatu a ti niti si radio niti radis.Jos kod prve godine im dajes na znanje da obrt nije zaživio niti poslovao ali lopovima treba novaca od sirotinje dok u isto vrijeme pravim lopovima opraštaju stvatne duvove.Dasu se zakoni postovali ovog danas nebi ni bilo.Svaki je zakon dobar ako se sprovodi ali prema svima i isto.

VL
DU
Deleted user
12:32 02.02.2018.

Primjer manipulacije čiji sam svjedok: Pismo opomene pred ovrhu stiže 29.siječnja. Pismo je poslao kao preporučeno:25.siječnja Zadnji rok uplate prije postupka ovršenja:25.SIJEČANJ!! Kako se zaštititi? Vlada treba pripremiti novi zakon i pustiti u proceduru pod HITNO. Ovo je situacija ua u kom sabornici mogu pokazati obraz bez obzira na svjetonazor.

VL
DU
Deleted user
13:43 02.02.2018.

....jasno mi je da se lopinama diže kosa na pomenu mijenjanja zakona u korist ovršenih ali mi nije jasno zašto se svi ti koji su pod ovrhom ne organiziraju i ne izađu na ulicu i protestiraju protiv ovršne mafije.

VL
DU
Deleted user
13:31 02.02.2018.

Taj Bošnjaković je i uveo taj Zakon, s tim što je htio i uvesti šerife ovršitelje, one koji mogu upadati usred noći i otimati što im volje. Sreća da se javila kritična masa i spriječila ga u toj nakani. Taj lik je đavo na kvadrat, najgori i najodnarođeniji ministar. Bošnjakovića smjeniti odmah i uputiti mu komisiju za ispitivanje porijekla imovine. Sve što ne može dokazati, ovršiti ga za cijelu kuću i baciti na u,icu. To je on nakanio hrvatskom narodu, pa je vrijeme da osjeti to i na svojoj koži.

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
17:24 02.02.2018.

Čudovišna i sramotna izjava,stidimo se takvih političara..premijeru smjeni to!

VL
SF
Sv Franjo
13:56 02.02.2018.

Zakon uvodi robovlaaništvo.Sprovođenje samog zakona je zločin.

VL
NA
narod1
14:36 02.02.2018.

Mi imamo političare kakve zaslužujemo, očito vrlo loše. I meni su uništili firmu šaljući ovrhu i stečaj radi 180 Kn bez da me obavijeste pa nisam mogao reagirati. I tako mi uništili 60000 EURa koje sam potraživao od države i dužnika. Ova vlast radi protiv naroda koji su je izabrao, samo pitanje dokle će narod trpjeti. Dokle

VL
DU
Deleted user
13:38 02.02.2018.

Indolencija ili korumpiranost.. nema trećeg objašnjenja.

VL
DU
Deleted user
20:39 02.02.2018.

hrvatski pravni fakultet..ha..ha..sa njegovom diplomom..vanka..mozes..samo g.uzicu obrisati.

VL
VO
vorda400
14:14 02.02.2018.

Mozete si misliti da likovi koji na ovrhama zarađuju milijune sebi budu zatvorili dotok love nikad se to nece dogoditi jedino da na vlast dođe ekipa zivi zid i ostali ali hdz/sdp/hns nema sanse to je ista banda most nije imao sanse ni sa jednima provesti promjene

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:08 02.02.2018.

Džaba domicilni dvonožni papkari bleje, skiče i mekeću, jer je tako njihov grah pao, da im deru kožu domaći derikože, a za račun njihovih inozemnih gazda, bilo u tudjim ili kobajagi vlastitoj neovisnoj državi. Papkari na to pristaju jer suu to tradicionalni običaji na koje su se navikli. Suma sumarum sve je tako kako to naš Hrvatski Bog zapovjeda.

VL
HA
haloo
21:15 02.02.2018.

reket. nista drugo.

VL
Avatar Adolf
Adolf
19:47 02.02.2018.

Zašto bi advokat Bošnjaković mjenjao zakon čija izmjena bi išla na štetu odvjetnika?????????????

VL
NI
Ninica
19:26 02.02.2018.

U RH ne postoji zakon koji bi krivično gonio kreatore kriminalnih zakona.Ovaj zakon je kriminal. Očita je namjera zakonodavca da se nekome pogoduje. Pogoduje se vjerovnicima,a dužnici su stavljeni u neravnopravan položaj. Dužnici ne primaju opomene, ni ovrhe, jer ih se ne uručuje.Nemaju mogućnost žalbe jer nisu ni znali da su ovršeni.......... Pravnici ne skrivaju svoje zadovoljstvo takvim pogodovanim zakonima.Pišu zakone sami sebi i za sebe. Zakonima su zaštićeni za svoj rad i nerad, za njih ne postoji nikakva odgovornost.Da li postoji odgovornost ukoliko oni oštete svog klijenta? Ne postoji. Naravno da Bošnjaković i ostali pravnici ne žele mjenjati zakone koji ih štite i koji im pogoduju. Naša politika dozvoljava legalni kriminal, kriminal pisan perom kriminalaca. Zakon koji krši temeljne ustavne odredbe.

VL
DU
Deleted user
20:41 02.02.2018.

dica..komunisticka mentalna sklopa..mos ih na glavu okrenit..oni i pravo..demokracija..slobodno trziste...dva pojma.

VL
DU
Deleted user
20:47 02.02.2018.

da ste se drzali dogovora i devedesetih..uveli i prepisali njemackoaustrijski pravni sustav..i zakone..i doveli samo nekoliko njihovih sudaca..danas..ne bi imali nametnute eu zakone..o kojima..nemate pojma i sta s njima..ovako ste postali robovi..s.oko nepismena..i odakle ste i kojih p.ripizdina.. vec dopeljali.

VL
DK
davor.kutlesa
15:44 02.02.2018.

On je jedan od sumnjivih Ministara koji su skloni prevari jer nema osjećaj za Naciju i zato on nije dobar za promjene ili izradu novog "OVRŠNOG ZAKONA"

VL
KA
Kantarusa
06:04 03.02.2018.

Koja vlada toje skupina koristoljubaca .Paraziti.

VL
BI
binki
16:25 02.02.2018.

Moj glas za HDZ...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.