Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZORNI URAGAN

Evo kako izgleda poplavljeni centar Miamija nakon Irme

Poplava u Miamiju
Foto: Instagram
10.09.2017.
u 23:52

– Nevjerojatno. Uopće više nema valobrana. Potpuno je potopljen – napisao je Spuler

Stanovnici Miamija danas se bore s razornim efektima uragana Irma, koji je jutros pogodio SAD. Matthew Spuler dokumentirao je udare uragana s nebodera u centru Miamija, a na Instagramu je postavio video na kojem se može vidjeti poplavljena ulica u strogom centru ovog milijunskog grada na Floridi.

 

#hurricaneirma making her final stand in #miami @cnn @weatherchannel

A post shared by Matthew Spuler (@matthew.spuler) on

 

– Nevjerojatno. Uopće više nema valobrana. Potpuno je potopljen – napisao je Spuler, koji je postavio nekoliko videa, na kojima se vidi što je Irma napravila njegovu gradu.

Poplava u Miamiju
1/29
Poplava u Miamiju
1/16
Ključne riječi

Komentara 20

FA
fake
07:32 11.09.2017.

Ne dao Bog ovo nikome.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:40 11.09.2017.

Prvi red do mora, jako atraktivna lokacija.

IG
igorl
08:33 11.09.2017.

Eto dokaza da betonu ne smeta malo vjetra. A sad, to vode kaj je zapljusnulo budu pocistili i mir. Karibe je sravnilo sa zemljom - koga ce nego sirotinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije