Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILO SE PREVRNULO

VIDEO HGSS-ovci izvukli vozača quada iz mračne šume nedaleko od Karlovca

Foto: HGSS Karlovac
17.11.2023.
u 10:21

Bez imalo straha spašavatelji su trčali kroz mračnu šumu osvijetljenu baterijama kako bi stigli do ozlijeđene osobe

U četvrtak poslijepodne spašavatelji HGSS-a Karlovac žurno su izašli na teren nakon što su zaprimili poziv centra 112 o ozlijedi vozača quada.

Prema Perjasici, selu južno od Karlovca, upućeno je 16 spašavatelja koji su brzo došli do muškarca na kojeg se vozilo prevrnulo. Quad su odmah maknuli s unesrećene osobe te joj pružili prvu pomoć, a snimke akcije objavili su na društvenim mrežama.

Bez imalo straha spašavatelji su trčali kroz mračnu šumu osvijetljenu baterijama kako bi stigli do ozlijeđene osobe. Vozača quada predali su hitnoj pomoći nakon 30-minutnog transporta.

VIDEO HGSS spasio čovjeka kod Karlovca

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije