Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO NIJE OZLIJEĐEN

Drama u zagrebačkoj gimnaziji: Netko je u razred došao s nožem, policija razgovara s učenicima

Foto: Kruno Galjar
1/2
06.03.2023.
u 15:37

Policija je odmah stigla na mjesto događaja i još uvijek odrađuje razgovore s učenicima

U zgradu zagrebačke Klasične gimnazije danas je u popodnevnim satima za početka nultog sata druge smjene u razred u kojem se bili učenici i nastavnik upala nepoznata osoba naoružana, prema prvim informacijama, nožem. Policija je odmah stigla na mjesto događaja i još uvijek odrađuje razgovore s učenicima. 

- Reagirali smo promptno i brzo. Nitko nije ozlijeđen a sada je sve na policiji da ustanovi o kome se radi. Nisam bila prisutna, ali prema saznanjima bilo je prijetnji, a nepoznata osoba u zgradu je ušla nakon početka nultog sata - poručila je ravnateljica zagrebačke Klasične gimnazije. Kako je napomenula ono što je sigurno da osoba koja je upala u školu u tijeku smjene učenika XVI. gimnazije koji su nastavu imali ujutro i učenika Klasične gimnazije koji nastavu imaju sada popodne nije učenik niti jedna od navedenih škola.

- Sada pokušavamo pomoći učenicima koji su uznemireni događajem - kazala je ravnateljica poručivši da učenici ostaju na nastavi. Događaj je potvrdila i ravnateljica XVI. gimnazije kazavši kako su učenici te gimnazije završili s nastavom i nisu svjedočili događaju.
- Jedino što sam čula je da je netko izvana došao nožem i da su dva policajca trčala na drugi kat - kazali su iz XVI gimnazije.

>> VIDEO Više od 160.000 Hrvata ima dijagnozu depresije, pogođeno dvostruko više žena

Komentara 7

OT
otrovnijezik
15:14 06.03.2023.

Ubrzo još takvih par upada nakon kojih će se uvjetovati školama postavljanje zaštitara na ulaz.

SA
sargu123
15:37 06.03.2023.

Postoje li kamere tamo?

Avatar Zavratnica
Zavratnica
15:52 06.03.2023.

Je li to ona škola u koju nekažnjeno dolaze mamice kako bi tražile više ocjene jer su utjecajne, a učiteljica pripravnica bude kažnjena? Nije me iznenadilo ponavljanje nasilnog ponašanja obzirom na reakciju kod pritiska nad profesoricom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije