Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putnici skakali u vodu

VIDEO Drama u Veneciji: Sudar kruzera i manjeg broda. Pojavila se snimka s kruzera

Sudar brodova u Veneciji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/20
02.06.2019.
u 13:18

Na snimkama nesreće vidi se kako uplašeni turisti bježe dok se kruzer MSC Opera zabija u pristanište

U Veneciji je danas došlo do sudara kruzera i manjeg turističkog broda u kojem je ozlijeđeno najmanje petero ljudi, prenosi Skynews.

Na snimkama nesreće vidi se kako uplašeni turisti bježe dok se kruzer MSC Opera zabija u pristanište. Snimke možete pogledati u galeriji.

Sudar brodova u Veneciji
1/1

Putnici s manjeg broda Michelangelo u očaju su skakali u vodu.

Navodno je nešto pošlo po krivo dok je kruzer bio vučen kroz kanal Giudecca. Još se ne zna je li remorker pogriješio i sajla popustila ili su otkazali motori i komande na kruzeru.

Snimku nesreće od našeg gondolijera na Facebooku je podijelila kolegica novinarka s puta u Veneciji. 

Inače, danas je u Italiji Dan Republike, a u samoj Veneciji bila je zakazana velika regata tzv. vjenčanje Venecije s morem, povijesna tradicija kojom se ova stoljetna luka povezivala s morem s kojim je i srasla.

Regata je otkazana zbog navedenog sudara kruzera s manjim brodom.

Pokret NO GRANDI NAVI u Veneciji koji se godinama bori protiv uplovljavanja kroz kanal Giudeccu pozvao je sve na Rivu San Biassio, na veliki protest protiv kruzera.

Podsjetimo, proteklog tjedna dogodile su se dvije riječne nesreće sa smrtnim posljedicama. Prva je bila u Budimpešti, a druga na rijeci Rajni na njemačko-francuskoj granici. U Budimpešti je stradalo najmanje 8 ljudi, dok se ostali vodi kao nestali. Na Rajni su pak stradale najmanje 3 osobe.

Ključne riječi

Komentara 14

DE
deda1234
11:35 02.06.2019.

Klocnu pod kotač..

AR
Armagedon
11:51 02.06.2019.

Nesreće se događaju uvijek...... nije ovo nikakvo čudo...

GO
Goxy
14:31 02.06.2019.

Horvatincic se parkal cemu drama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije