Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Drama na letu u Australiji: Zrakoplov se vratio zbog onoga što je jedan putnik napravio

Avion ilustracija
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL/Ilustracija
1/2
28.05.2024.
u 16:59

"Iskreno se ispričavamo pogođenim gostima", rekao je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke Virgin Australia

Zrakoplov tvrtke Virgin Australia iz Pertha za Melbourne vratio se oko sat i pol nakon polijetanja zbog incidenta kojeg je uzrokovao jedan putnik. Naime, putnici su bili prisiljeni gledati golog muškarca kako trči kroz prolaz i obara člana posade na pod.

Let VA696 vratio u Perth zbog tog putnika koji je potom predan australskoj federalnoj policiji. Prema stranici za praćenje letova FlightAware, let je trebao trajati oko tri i pol sata, no vratio se nakon oko sat i pol, navodi NBC News

Australska savezna policija rekla je u priopćenju da su "policajci uhitili muškarca nakon što je navodno gol trčao kroz zrakoplov usred leta i srušio člana posade na pod". Dodali su da je "uhićen i odveden u bolnicu na procjenu". Optužbe s kojima će se muškarac suočiti još nisu poznate. 

"Iskreno se ispričavamo pogođenim gostima", rekao je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke Virgin Australia.

 

FOTO/VIDEO Strašna oluja poharala dio SAD-a, padala tuča veličine teniskih loptica
Avion ilustracija
1/8

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije