Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA REAKCIJA VATROGASACA

Drama kod Savudrije: Zapalila se ribarica, članovi posade spašeni

Foto: PU istarska
1/5
14.10.2021.
u 21:07

Druga ribarica koja se nalazila u Savudrijskoj vali doteglila je ribaricu u plamenu do savudrijskog lukobrana, gdje su vatrogasci ugasili vatru

Djelatnici pulske postaje pomorske i aerodromske policije spasili su u četvrtak članove posade ribarice koja se zapalila rano popodne na 700 metara udaljenosti od rta Savudrija, izvijestila je u četvrtak navečer istarska policija. 

Policijski službenici obavljajući svoje redovne zadaće na policijskom plovilu u Savudrijskoj vali primijetili su ribaricu u plamenu. Odmah su se uputili prema gorućoj ribarici te su članovima posade dobacili aparat za gašenje požara. Plamen se već razbuktao tako da posada nije uspjela ugasiti vatru pa su policijski službenici prekrcali dvoje članova posade na policijsko plovilo i bez ozljeda ih prevezli do luke Savudrija. 

Druga ribarica koja se nalazila u Savudrijskoj vali doteglila je ribaricu u plamenu do savudrijskog lukobrana, gdje su vatrogasci ugasili vatru. 

Zapovjednik policijskog plovila Emil Maružin, upravitelj stroja Marko Jakšić i mornar Boris Sabadoš svojom brzom reakcijom spasili su članove posade ribarice i još jednom pokazali kako je primarna zadaća hrvatske policije spašavanje života te da su hrvatski policajci uvijek tu kada je potrebno, ističe u priopćenju PU istarska.  

>> VIDEO U požaru stana u Španskom poginuo muškarac, žena opečena

Ključne riječi

Komentara 1

GA
Gazi
08:24 16.10.2021.

S obzirom tko je gore sve postao ribar i kavo je održavanje brodica malo se toga i dešava. Policiji svaka čast na obavljenom spašavanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije