Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dragan Primorac gledao pobjedu Zadra protiv Crvene zvezde

dragan primorac
Filip Brala/PIXSELL
13.12.2009.
u 16:58

Primorac je tim potezom očigledno oponašao konkurenta Milana Bandića, koji je tjedan dana prije svratio na nogometnu utakmicu Zadra i Hajduka na zadarskom stadionu.

ZADAR – Neovisni predsjednički kandidat Dragan Primorac sa svojim suradnicima bio je sinoć u dvorani Krešimira Ćosića na košarkaškoj utakmici regionalne NLB-lige između Zadra i Crvene zvezde, a pobjeda je pripala domaćoj momčadi.

Primorac je tim potezom očigledno oponašao konkurenta Milana Bandića, koji je tjedan dana prije svratio na nogometnu utakmicu Zadra i Hajduka na zadarskom stadionu.

Komentara 10

ST
stipe11
17:41 13.12.2009.

Samo za koga je Dragan navijao? Da LIJEPA ostane NAŠA! MIROSLAV TUĐMAN HRVATSKI PREDSJEDNIK

CA
Cantalamessa
17:11 13.12.2009.

Primorac je istinski sportaš, voli sve sportove a odigrao je mnoge nogometne utakmice za dobrotvorne svrhe. Primorac je sporaš koji uvijek pobjeđuje.

SA
sanja5
18:41 13.12.2009.

Hebrang nije svjestan da govori neisitne, spreman je za lječenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije