Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kb dubrava

Dr. Chudy: Nisam udario kolegu, pao je i ozlijedio se

Darko Chudy
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
13.03.2014.
u 23:41

Ministarstvo zdravlja čeka službenu obavijest o navodnoj tučnjavi liječnika u KB Dubrava, gdje je došlo do incidenta između dvojice poznatih liječnika.

I liječnicima pucaju živci zbog sporenja o smjenskom radu. Ministarstvo zdravlja čeka službenu obavijest o navodnoj tučnjavi liječnika u KB Dubrava, gdje je došlo do incidenta između dvojice poznatih liječnika, pročelnika Zavoda za neurokirurgiju Darka Chudija i predstojnika Klinike za anesteziologiju Ine Husedžinovića.

Ravnatelj dr. Dragan Korolija Marinić također kaže čeka pisani izvještaj povjerenstva. Objavljeno je kako je Chudy šakom udario Husedžinovića u glavu. Chudy pak demantira da je on “udarač”.

– Nikako, nisam udario prof. Husedžinovića, nego je kod naguravanja pao i ozlijedio se – kaže. Neslužbeno, cijela se priča o fizičkom sukobu svodi na riječ jednog protiv drugog jer nema svjedoka. Iz ravnateljstva negiraju da je riječ o politici, nego osobnom incidentu.

>>Nikad duže liste: Na magnet kralježnice u lipnju 2015., na kolonoskopiju u ožujku 2015.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentara 8

DO
doktorica
07:23 14.03.2014.

zašto se daju slike liječnika,dok se onom sileđiji iz Slavonskog Broda daju samo inicijali?!Kod nas se liječnici prikazuju kao kriminalci?!a pravi kriminalci se štite !I još se očekuje da liječnici budu zadovoljni iako su danas u Hrvatskoj na meti politike,novinara ,umjesto da ih se pusti da mirno obavljaju svoj posao za koji su se (dugo i teško) školovali za razliku od mnogih koji su sa pola škole došli do nekakvih diploma,pa sada mogu pisati svašta....

BI
budimo_iskreni
07:46 14.03.2014.

Dr. Chudy sigurno nikoga nije udario. Svi koji su ga barem jednom vidjeli to znaju. Riječ je o izvrsnom čovjeku koji je visok 1,5 m, tako da...

NV
novo vriijeme
08:13 14.03.2014.

Naslov bi trebao biti : potukli se doktori zbog ograničenja operacije nastale zbog smjenskog rada. Čestitke dr Babiću da nisu pristali da provode nestručne budalaštine ministra Ostojića koji se hvalio da je vrhunski menadžer i stručnjak što se vidjelo io i u njegovom prvom mandatu čiji rezultati su pod zemljem . A ima ih i iz ovog, sjetimo se hitne pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije