Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegava kolegije

Dožupan Đani Bunja ponovno napustio kolegij župana

Stipe zrilic
Filip Brala/Pixsell
21.04.2010.
u 13:58

Župan Stipe Zrilić osvrnuo se na nove Vladine mjere i upozorio svoje djelatnike na odgovorno ponašanje.

ZADAR -  Svatko od nas ima svoje osobne odgovornosti i navike, a on se u tom dijelu ponaša kao stranački čelnik. No, sustav je takav da mu ja ne mogu ništa i neka to ide njemu na dušu - kazao je danas župan Stipe Zrilić komentirajući odlazak već nakon prve točke s kolegija župana njegova zamjenika Đanija Bunje na HSP-ovu konferenciju o Statutu Zadarske županije.

Župan Zrilić na kolegiju župana osvrnuo se i na Vladine mjere koje se dijelom tiču i Zadarske županije pa je upozorio i svoje djelatnike na "stezanje remena".

- Svi smo svjesni utjecaja globalne krize, ali moramo se zajedno mijenjati i uvoditi novi sustav odgovornosti. U županiji nas je 104 djelatnika i mora se vidjeti rade li svi punim kapacitetom ili ima i onih koji se švercaju. Ja osobno znam tko koliko radi, a po našim ocjenama ispali smo svi odlikaši. Moramo biti racionalni i nitko ne smije imati privilegije počevši od korištenja automobila mobitela i ostalog - kazao je župan Zrilić dodajući kako će ove mjere uklopiti u provedbu programa poslovanja Županije o čemu će raspravljati na posebnom sastanku.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije