Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA NA CETINJU

Detalji napada: Među ubijenima i djeca, napadača je usmrtio sugrađanin

Montenegro mass shooting leaves 12 people dead and 6 wounded
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
1/4
12.08.2022.
u 22:31

Crnogorski premijer Dritan Abazović potvrdio je na Telegramu kako će biti proglašena trodnevna žalost

Otkriveni su novi detalji krvoprolića koje je danas potreslo cijelu Crnu Goru, a u kojem je zajedno s napadačem ukupno ubijeno 11 osoba, a ozlijeđeno njih šest. 

Kako je potvrdila dežurna tužiteljica Andrijana Nastić za Vijesti.me nakon obavljenog očevida, na licu mjesta su zatekli devet smrtno stradalih osoba, a iz Kliničkog centra dobili su informaciju kako su još dvije osobe u međuvremenu podlegle ozljedama tj. preminule. 

>> VIDEO Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca, napadača (34)  usmrtio sugrađanin

Navodno je ubijeno i dvoje djece, a ozlijeđen je i policajac koji se nalazi u bolnici. Tužiteljica je potvrdila kako je napadača usmrtio građanin, a ne policija kako se izvorno pisalo. 

Ravnateljica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljana Radulović kazala je medijima kako su tamo primljene četiri ozlijeđene osobe, od kojih je njih troje u životnoj opasnosti. 

Ranije je za TVCG v.d. ravnatelja Ivan Ivanović kazao kako su dvije osobe u toj bolnici van životne opasnosti, a jedan je pacijent pušten na kućno liječenje. 

Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS

Među crnogorskim medijima kolaju razne varijante onoga što se dogodilo, a Vijesti.me prenosi kako je Vučko Borilović (34) prvo ubio susjedu i njenu djecu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i rekao što je napravio. Nakon toga je nastavio s napadom i krenuo pucati na susjede i prolaznike. 

Crnogorski premijer Dritan Abazović potvrdio je na Telegramu kako će biti proglašena trodnevna žalost. 

Podsjetimo, danas oko 16 sati došlo je do pucnjave na Cetinju u kojoj je poginulo 11 osoba, a ozlijeđeno je šestero. Mještani su kazali kako se radi o napadu kojeg ne pamte ni najstariji, a navodno se sve dogodilo zato što je obitelj, koja je kod napadača Vučka Borilovića živjela u podstanarstvu, kasnila s plaćanjem stanarine.  

>> VIDEO Afera diplome: Jedna od spornih diploma u rukama je Grbinove supruge

Komentara 9

OP
Ocvali pupoljak
22:17 12.08.2022.

bio na liječenju na psihijatriji i nisu mu oduzeli lovačku pušku. Bio je lovac i posjedovao pušku. Koje ludilo od države.

KI
kiselovrhnje
22:28 12.08.2022.

Sto reci, ogromna tuga. Budala ti ubije dijete, bliznjega, bez razloga. Ne mogu uopce zamisliti kakav je osjecaj. Sucut obiteljima.

VA
vadis1
23:43 12.08.2022.

Golema tuga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije