Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Dovela u opasnost građane: Zaražena koronavirusom otišla u dvije ljekarne

policajac
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
05.05.2021.
u 09:39

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena je prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti.

– Naime, njoj je, budući da je bila pozitivna na virus COVID-19, prethodno određena mjera liječenja u kući na adresi prebivališta, unatoč čemu je ona 24. ožujka 2021. godine oko 13.00 sati napustila mjesto prebivališta i došla u dvije ljekarne na području Zadra. Na taj način dovela je u opasnost od širenja zarazne bolesti osobe s kojima je bila u kontaktu, odnosno zaposlenike i druge građane u ljekarni. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena je prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru – istaknuli su iz zadarske bolnice. 

Komentara 2

Avatar utunelu
utunelu
09:45 05.05.2021.

postoji i odgovornost mupa jer nisu obilazili doticnu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije