Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prate se vodostaji
Povratak na članak

Došao novi vodeni val; u Sisku zbog obilne kiše puknuo most

Uspostavljene su mjere pripremnog stanja na vodomjeru Jesenice, Zagreb i Rugvica

Komentari 24

NT
ntblzg
14:41 26.09.2010.

Već je \"savjetnik\" za zdravstvo \"odradio\" svoj posao kad je prvi put cesta bila zatvorena. Pitajte kako sad može raditi hitna medicinska pomoć Kutina kad joj je pripadajuća bolnica Sisak. Hajmo Smlatiću odradi zarađene novce.

VL
BS
blade_st
21:42 26.09.2010.

najbolje da nam ti kažeš za koga ćemo glasovati...

VL
OB
-obrisani-
10:42 26.09.2010.

Nasipi koji su popustili sanirani su, danas se očekuje novi vodeni val jer ovim našim susjedima Slovencima u Piranskom zaljevu nikad nije dosta slane vode ali kada imaju višak slatke vode onda to onako redovito, organizirano i po EU saveznoo šalju to dolje prema Balkanu..

VL
CB
conan barbarin
11:30 26.09.2010.

nek im županica opet organizira bal

VL
CM
crna mamba
12:00 26.09.2010.

Koliko Županica ima savjetnika mogu uzeti lopate i ručno sve to sanirati. Zanimljivo je da javnost sve to zna a svi šute kao da ih se ne tiče ili zato što županica nije iz HDZ-a.

VL
VI
Vito
12:07 26.09.2010.

Druga slika pokazuje i zbog čega se rasipao taj most - Upće nema betona i pravih potpornih stupova. Očito ga je skupa držao samo debeli sloj asfalta i nešto čvrsto da se ima dojam kako je most dobro napravljen. Biloo bi zanimljivo saznati čija je vikendica izgrađena materijalom namjenjenim ovom mostu. Bez obzira na državu u kojoj je izgrađen.

VL
JM
jedna mama
12:16 26.09.2010.

Nažalost vjerujem da mostovi i ceste nisu održavani već godinama. Poznavajući našu gradsku (HDZ) i županijsku (SDP) vlast ovaj most će biti u planu za popravak za nekoliko godina. Ovo nam je jedina cesta za autoput, a znamo da na dan prođe tisuću cisterni i kamiona, pa normalno da nam se sve ovo dogodilo. Jučer sam prošla malo prije 16,00 sati, most se malo ulegnuo. No već nakon 20-ak minuta moja obitelj u drugom autu nije mogla, pa sam se vratila da prođu pješice, no ljudi to je bilo jezivo kada se most stao urušavati. Ne znam, mislim da ima i u tome nešto, što je puno vode iz probijenog nasipa kod Palanjka došlo u Brezovicu. Pa i prijašnjih godina se puštala voda, ali nije nikada bilo ovako. Jadni smo mi mali ljudi.

VL
OB
-obrisani-
12:48 26.09.2010.

to je STARI JUGOKOMUNISTIČKI SOCIJALISTIČKI MOST Bando kradezenjarska koji moste ste napravili za svoje vlasti,osim onih mostava do sela lokalnih moćnika..mostovi koji nikud ne vode bando boljševička kradezenjarska s debelim SKH stažom

VL
MP
Mr.Pravda
12:54 26.09.2010.

nije do gradske vlasti ma cija bila nego do Hrvatskih voda koje su podigle cijene a uslugu ne daju..ne ciste se kanali vise,zato i dolazi do ovakvih stanja..trebalo bi kompletno rukovodstvo hrvatskih voda podnjet ostavku..koji demant?

VL
EU
EustahijeSporic
13:04 26.09.2010.

crna mamba ne zelim braniti zupanicu, no ovo je drzavna cesta, pa pretpostavljam da to znaci i da je treba odrzavati drzava. A s obzirom da preko tog mosta ina salje svoje cisterne po Hrvatskoj, logicno je da i oni moraju participirati u odrzavanju.

VL
HA
halosk
18:55 26.09.2010.

slažem se nema niti namirisanih saborskih DAMA

VL
VO
VolimZagreb
14:36 26.09.2010.

Što nij epuko\' onaj Vukelićev...bilo bi barem malo pravde i boga!

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
14:41 26.09.2010.

sad će četrnaest savjetnika savjetovati crvenu barunicu koja je most , usput rečeno , profućkala na tzv . balu od navodno dva milijuna kn , kako riješiti promet preko srušenoga mosta .

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
14:44 26.09.2010.

možda će i gradonačelnik izjaviti , most će biti popravljen kad uzmognemo .

VL
GU
Gustavo
15:30 26.09.2010.

Ovo neće popraviti dva tjedna, a možda i više ako se voda ne povuče.

VL
DE
dejan
15:37 26.09.2010.

Koliko sam ja upoznat, HV je zarobio i nekoliko Bailey garnitura od četnika...pa ako i to \"državotvorni poduzetnici\" i njihovi politički tutori, nisu rasprodali...Bailey most, može biti postavljen u roku par sati. A koliko sam vidio, nakon povlačenja vode sa ceste, postavljeno je ograničenje na 7,5 t...pa me zanima, koliko je autobusa i vozila koja premašuju tu masu, isključeno, upozoreno, vraćeno sa te ceste...ili već nešto...od strane prometne policije...?!

VL
OB
-obrisani-
17:20 26.09.2010.

1. Molio bih da prokomentirate francuske i švicarske tvrdnje da Njemačka NAMJERNO svojim kompliciranim sustavom ustava i odvodnje pravi poplave u drugim državama. ŠTO JE VRLO MOGUĆE. Oni mogu ako hoće ublažiti količinu sliva velikih rijeka u istočnu Europu, a počeli su pokazivati kako NE MORAJU AKO NEĆE. Hrvatska javnost ništa ne zna o tome. ONI TO RADE. Bez medijskog mnjijenja ne možemo ih prisiljavati na ustupke. 2. JAVNA JE TAJNA (svi vole JT) da je izlaz iz recesije u javnim radovima - MELIORACIJA hrvatskog zemljišta. Bez potrebe za navodnjavanjem poljoprivrednog zemljišta čini KVALITETU ZEMLJE ravnoj idealnoj. 3. JAVNI RADOVI 2 - KADA izgradnja kanala Dunav - Sava? Kada će Hrvatska biti plovna od Varaždina preko Osijeka i Vukovara do Siska? A kada od Siska dolje preko Karlovca i Plitvica do Šibenika, mora? Osobno sam za plovidbene puteve sjever - jug, zapad - istok umjetnim kanalima 4m dubine i 12m širine a ne rijekama sa prilaznim cestama na lijevoj i desnoj obalil, da se ne zagađuje okoliš, nitko ne može kontrolirati npr odlaganje iz broda kemijskog otpada u korito Dunava a šteta je ogromna - riblji fond i flora te kožne bolesti npr. volio bih da u ovoj temi Večernji bude korak ispred i inspiracija stranci zelenih u EU. zaqhvaljujem

VL
HA
halosk
18:19 26.09.2010.

i Bog reče ,dosta, nemate više ništa sa Sisakom...........i bi svjetlost................prirodno sam to odredio,a to se ne poštuje..pa vam evo

VL
HA
halosk
18:38 26.09.2010.

Drage žene! Puna podrška, ali nemojte još više mrcvariti svoja izmučena tijela glađu. Ostavite to malo energije za dugotrajnu borbu za svoja prava pravnim putem u ovoj našoj jadnoj pokradenoj državi.Trebate nama zdrave, prvenstveno svojim obiteljima i borite se ali drugim sredstvima, niste same, i nikada nemojte klonuti duhom.Samo vjera u pravdu Vas može spasiti. S vama smo i mi proživljavamo slične nepravde.S vama smo..IZDRŽITE

VL
DI
dr-ivek
18:49 26.09.2010.

bebića a ne babića pardon. Ovaj večernji će pisati o tome kad je neka droca prdnula ili kad je mamić kome opsovao mater ali nebi napisali članak o ovakvim stvarima ni da im život ovisi o tome! I mediji suu dijelom odgovorni za ovakvo stanje u kakvom nam je država!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.