Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor

DORH: Zaprimili smo kaznenu prijavu Petrova protiv Todorića

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
31.03.2017.
u 19:22

Ako je gospodin Todorić čist, on će to dokazati. Neka institucije odrade svoj posao, rekao je Petrov

Državno odvjetništvo Republike Hrvatske potvrdilo je za HRT da je zaprimilo kaznenu prijavu Bože Petrova protiv Ivice Todorića. Navode da će, kao i u svakom drugom slučaju, postupiti u skladu s relevantnim zakonskim odredbama.  

Predsjednik Sabora i Mosta Božo Petrov potvrdio je sinoć nakon sastanka u Vladi da je podnio kaznenu prijavu DORH-u. Rekao je kako je to za njega nešto usputno te da je o prijavi izvijestio premijera Plenkovića. Prema njegovim riječima, prijavu je temeljio na onome što se dalo čuti iz medija. Ono što je izišlo u medijima, pobuđuje sumnje.

Ako je gospodin Todorić čist, on će to dokazati. Neka institucije odrade svoj posao, rekao je Petrov.

>> Vlada usvojila zakon za spas Agrokora! Pročitajte cijeli prijedlog

>> Bankari: Standstill nastupa danas! Predsjednik Uprave Sberbank Hrvatska objasnio koje korake će poduzeti u Agrokoru

Komentara 16

Avatar burgos1948
burgos1948
21:56 31.03.2017.

Petrove komunjaro , ne treba Todorić dokazati da nije kriv , nego komunjarski sud treba dokazati da je Todorić kriv .

BK
branko-kockica
20:16 31.03.2017.

Zar ne bi bilo bolje da je Božo prvo podigao par optužnica protiv samog sebe, obzirom na brojne napise o kriminalu, korupciji, nepotizmu, zapošljavanju rođaka i kumova, varanju na obnovi kuće, trgovanju utjecajem u korist austrijskih građevinara i svega ostalog? Ili zna da je to besmisleno, obzirom da Božo kontrolira cijeli represivni aparat?

Avatar Pitman
Pitman
20:01 31.03.2017.

Koji krele. Podnijeti kaznenu samo na osnovu nekih tamo piskarala koji su gladni senzacija. Treba njega kazniti što oduzima Dorhu dragocjeno vrijeme za prave stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije